Spor Karşıyaka 0-5 Altınordu

Karşıyaka 0-5 Altınordu

Paylaş
Karşıyaka 0-5 Altınordu

PTT 1. Lig'de 28. haftanın ilk maçında Altınordu, Karşıyaka'yı 5-0 yendi.

Altınordu bu sezon ilk kez bir maçta beş gol attı. Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısı da Altınordu'nun 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Altınordu'ya galibiyeti getiren goller 16'da Cenk (kendi kalesine), 26'da Yusuf Abdioğlu, 48 ve 58'de Kerim Avcı ile 76'da Rıdvan (kendi kalesine)'dan geldi.

Üst üste dördüncü galibiyetini elde eden Altınordu, puanını 38'e yükseltti. İki maçlık galibiyet serisi sona eren Karşıyaka ise 42 puanda kaldı. Play-off'a kalma yolunda önemli bir darbe aldı.

1. Lig'de 29'uncu haftada Altınordu, Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Karşıyaka ise deplasmanda, Denizlispor karşısına çıkacak.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı Karşıyaka 3-0 kazanmıştı.

Karşıyaka: 0 - Altınordu: 5

Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Abdülkadir Bitigen, Serhan Malkoç, Ömer Tevfik Özkoç
Karşıyaka: Behram Zülaloğlu, Floresta, Junior, Onur Okan (Dk. 73 Onur Alkan), Rıdvan Şimşek, Mustafa Aşan, Mehmet Yiğit, Yenal Tuncer, Cenk Güvenç (Dk. 31 Ramazan Sal), Mehmet Ayaz (Dk. 77 Erdi Kasapoğlu), Ahmet Arı
Altınordu: Tolgahan Acar, Rıza Efendioğlu, Göksu Türkdoğan (Dk. 81 Taha Balcı), Erdoğan Yeşilyurt, Kerim Avcı (Dk. 75 Timur Temeltaş), Arif Morkaya, Gökhan Yılmaz, Berkay Samancı, Kemal Cingirt, Yusuf Abdioğlu, Cengiz Ünder (Dk. 69 Halil İbrahim Tuna)
Goller: Dk. 17 Cenk Güvenç (kendi kalesine), Dk. 25 Yusuf Abdioğlu, Dk. 49 ve 58 Kerim Avcı, Dk. 76 Rıdvan Şimşek (kendi kalesine) (Altınordu)
Sarı kartlar: Dk. 24 Cenk Güvenç, Dk. 68 Rıdvan Şimşek, Dk. 86 Mustafa Aşan (Karşıyaka)

Haberin Devamı