Spor Karşıyaka evinde 1 puanla yetindi

Karşıyaka evinde 1 puanla yetindi

Paylaş
Karşıyaka evinde 1 puanla yetindi

PTT 1. Lig'de Osmanlıspor'la 1-1 berabere kalan Karşıyaka, haftayı 30 puanla tamamladı.

Karşıyaka Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, yaptığı açıklamada, futbolcularına teşekkür ederek, Osmanlıspor karşısında 2 puanı kaybeden taraf olduklarını belirtti. Kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara da teşekkür eden Şimşek, "Kaybettiğimiz 2 puanı telafi edeceğiz" dedi.

İzmir’de yenilmezlik serisi

İç sahada oynadığı son 6 maçta yenilmeyen Karşıyaka, bu müsabakalarda 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. 20. haftayı 30 puanla kapatan yeşil-kırmızılı ekip, 22 Şubat Pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor’la karşılaşacak. Karşıyaka’da dün cezalı duruma düşen Mahir Şükürov ile Yenal Tuncer bu maçta forma giyemeyecek.

Osmanlıspor karşısında takımını 1-0 öne geçiren Mahir Şükürov, ligdeki 2. golünü kaydetti. Azeri oyuncu daha önce Karşıyaka’nın 2-0 galip geldiği Manisaspor maçında 1 gol atmıştı. PTT 1. Lig’de 167. maçında 55. golüne imza atan Osmanlısporlu Serdar Deliktaş, ligin ilk devresinde olduğu gibi Karşıyaka’ya gol kaydetti. Kariyerinde Karşıyaka’ya 9 golü bulunan golcü oyuncu, Osmanlıspor formasıyla 2, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasıyla ise 7 gol sevinci yaşadı.

AA

Haberin Devamı