Spor Karşıyaka küme düşebilir

Karşıyaka küme düşebilir

Paylaş
Karşıyaka küme düşebilir

Bank Asya 1. Lig'de Karşıyaka iki futbolcusunun dopingle çıkması ile küme düşmenin eşiğine geldi

Bank Asya 1. Lig ekibi Karşıyaka 'doping'le sarsıldı. 15. haftada oynanan Giresunspor maçı sonrası yapılan doping testinde Barış Memiş ve Mustafa Sevgi'nin numunelerinde yasaklı maddeye rastlandı.

Tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilen iki oyuncunun durumu B numune sonuçları sonrası belli olacak. Karşıyaka Futbol Şube Yöneticisi Selahattin Sakıpağa, "Mustafa Sevgi zaten bu hafta kart cezası nedeniyle oynayamayacaktı. Barış Memiş'i de maç kadrosundan çıkardık. Şoke olduk. Futbolcular sonuca itiraz etti, sonuçları bekliyoruz" diye konuştu.

HAPLARI TOLGA VERMİŞ

Karşıyaka kulübünü çok zor duruma düşüren bu olaya ise Tolga Doğantez'in sebep olduğu öğrenildi. Farkında olmadan yasaklı madde içeren ilaç kullanan Tolga, bu hapları arkadaşlarına da verdi.

Mustafa ve Barış'ın dışında bu ilacı başka oyuncuların da kullandığı bildirildi. Yönetim olayı öğrenince 35 yaşındaki Tolga'yı hemen kulüpten gönderirken, top şimdi TFF'de.

FIFA talimatlarına göre iki futbolcuda birden yasaklı madde çıkması halinde kulübe para cezasından küme düşürülmeye kadar ceza verilebiliyor. 20 puanla Bank Asya 1.Lig'de 10. sırada yer alan Karşıyaka, TFF'nin kararını bekliyor.

Haberin Devamı