Spor Kartal 10 numara

Kartal 10 numara

Paylaş
Kartal 10 numara

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, takımına övgüler yağdırdı

Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu önceki akşam takımın kamp yaptığı Avusturya’ya gitti. Teknik direktör Bernd Schuster ile mini bir zirve gerçekleştiren üçlü, takım hakkındaki son bilgileri aldı.

Haberin Devamı

Schuster’in yapılan bu toplantıda takımdan gönderilecek yabancı oyuncu konusunda henüz karar vermediğini açıkladığı, yeni bir forvet oyuncusu alınması için isteğini yinelediği öğrenildi.

Ayrıca takımın başına geldiği günden bu yana futbolcularının çalışma temposundan ve isteklerinden memnun olduğunu da dile getiren Alman hocanın şu ifadeleri kullandığı kaydedildi: “Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar hazır ve istekli bir takımı karşımda göreceğimi düşünmüyordum. Tüm futbolcular isteklerimi yerine getirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Real Madrid’in başına geçtiğim zaman bile bu kadar hazır ve istekli oyuncu topluluğu ile çalışmamıştım.” Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve teknik direktör Bernd Schuster bugün saat 15.00’da bir basın toplantısı düzenleyecek.

Haberin Devamı

Övünç ÖZDEM/DHA