Ekonomi ‘Kartal 5 yılda ilk 3’e girecek’

‘Kartal 5 yılda ilk 3’e girecek’

Paylaş
‘Kartal 5 yılda ilk 3’e girecek’

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da inşa ettiği ‘Manzara Adalar’ evleri için yeni kampanya başladı. Konut fiyatının yüzde 95’e kadar olan tutarı ertelenebilecek.

İş GYO’nun İstanbul Kartal’da inşa ettiği ‘Manzara Adalar’ evleri için yeni kampanya başladı. Konut fiyatının yüzde 95’e kadar olan tutarı ertelenebilecek. Kampanya koşullarına göre, peşinat olarak ev fiyatının yüzde 5’i verilecek. Yüzde 80’lik kısmı için yüzde 0.99 faiz oranıyla kredi kullanılacak. Kredi taksit ödemeleri ise 1 Ocak 2019’da başlayacak. Yüzde 15’i de sözleşmenin imzalandığı tarihten

KAMPANYA 31 EKİM'DE SON!

1 yıl sonra ödenecek. Bu kampanya, 31 Ekim’e kadar sürecek. İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, “Kartal yatırım yaptığımız en önemli bölgelerden. Bölge, İstanbul Finans Merkezi'nin bitimiyle daha da değerlenecek. Kamu yatırımlarının hayata geçmesi, yerel yönetimin başarıyla gerçekleştirdiği çalışmalar, bölgenin sahip olduğu köklü geçmişi, koruduğu değerler ve coğrafi konumu, yatırımcıların hayata geçireceği kaliteli ve estetik projeleriyle Kartal önümüzdeki 5 yıl içinde İstanbul’un en önde gelen 3 ilçesinden biri olacak” dedi.

Haberin Devamı