Spor Kartal 'aç' kaldı

Kartal 'aç' kaldı

Paylaş
Kartal 'aç' kaldı

Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, futbolculaın 17 maçlık ödemelerinin yapılmadığı öğrenildi

Beşiktaş yönetimi son iki aydır Ricardo Quaresma transferi, son bir haftada da ise takımın yeni teknik direktörü ile ilgili görüşmeler sürdürüyor.

Yıldırım Demirören’in kurduğu yönetim kurulu ve futbol komitesi bugüne kadar ilgilendiği konularda net bir sonuç alamazken, Siyah Beyazlı takımın içinde de kazan kaynıyor.

17 MAÇLIK ALACAKLARI ÖDENMEDİ

Yönetimin yeni yabancı oyuncu ve teknik direktör arayışları arasında futbolcuların alacakları ücretlerini hâlâ ödeyemediği öğrenildi.

2009-2010 sezonunun ikinci yarısında oynanan 17 Süper Lig mücadelesinin maç başı ücretleri henüz ödenmeyen futbolcular son darbeyi ise ligin ilk yarısına ait ödemeler için kendilerine verilen senetlerden aldı.

SENETLERE ÖDEME YAPILMADI

Oyuncuların birçoğunun 25 Mayıs tarihli senetlere ödeme yapılamaması sebebiyle büyük sıkıntı yaşadıkları ve morallerinin oldukça bozuk oldukları kaydedildi.

Yaptıkları yatırımlarda kullandıkları senetlere bugüne kadar para yatırılmazken, Siyah Beyazlı takımının oyuncularının bankalar ve ticari ilişkide bulundukları şirketlerle sorunlar yaşadığı belirtildi.

Hatta bazı oyuncuların yeni sezon öncesi maddi konularda yaşadıkları bu sıkıntıları çözülmemesi halinde yönetim kurulu üyeleri ile görüşmek için tatillerini yarıda keserek İstanbul’a gelmeyi düşündükleri ve kendilerine biran önce ödeme yapılması için sıkıntılarını yöneticiler ile yüz yüze paylaşmayı düşündükleri ifade edildi.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı