Spor Kartal avantaj peşinde

Kartal avantaj peşinde

Paylaş
Kartal avantaj peşinde

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için bugün Arsenal'in karşısına çıkacak. Siyah-beyazlı takım İngiliz ekibi ile Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında karşılaşacak

21:45'den itibaren Canlı Anlatım ile sizlerle..

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada galip gelerek, Londra'daki rövanş öncesi avantaj elde etmeyi hedefliyor.

BEŞİKTAŞ ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Arsenal arasındaki karşılaşma saat 21.45'te başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak. Maçı Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Vladimir Jovanovic görev alacak.

MUHTEMEL 11'LER
İki takımın muhtemel 11'leri şöyle;

Beşiktaş: Tolga, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba(Necip), Mustafa, Oğuzhan, Olcay ve Demba Ba.

Arsenal: Szczesny, Debuchy, Chambers, Koscielny, Monreal, Arteta, Alexis, Ramsey, Wilshere, Cazorla(Rosicky) ve Giroud.

ATİBA'DAN KÖTÜ HABER

Siyah-Beyazlılar'ın Arsenal ile bu akşam oynayacağı mücadelede Atiba Hutchinson sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

İngiliz ekibinde ise savunma oyuncuları Laurent Koscielny ve Kierans Gibbs'in sakatlıkları bulunuyor. Son oynanan Crystal Palace maçında sakatlanan iki futbolcunun durumu bugün netlik kazanacak.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, 2014 FIFA Dünya Kupası maçları nedeniyle takıma geç katılan Alman futbolcular Mesut Özil, Per Mertesacker ve Lukas Podolski'yi Crystal Palace karşısında kadroya almadı.

PASSOOLİG'DE BEŞİKTAŞ ÖNE GEÇTİ

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Spor Toto Süper Lig maçlarında hayata geçirilen elektronik bilet (e-bilet) uygulaması kapsamında çıkarılan Passolig kartında Beşiktaş öne geçti.

Passolig İletişim Direktörlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Passolig takım sıralamasında geçen hafta 38 bin 392 kartla ikinci olan Beşiktaş, 46 bin 460 kartla ilk sıraya yükseldi. Geçen hafta 39 bin 348 kartla ilk sırada yer alan Galatasaray ise 46 bin 376 kartla ikinci sırada bulunuyor. Torku Konyaspor da 13 bin 624 kartla 3. sırada yer alıyor.

Açıklamada şu ana kadar 184 bin 643 Passolig kartının satıldığı ifade edildi. Trabzonspor’un 9 bin 316 kartla 4. sırada, Balıkesirspor’un ise 9 bin 202 kartla 5. sırada olduğu belirtildi.

Haberin Devamı