Spor Kartal işini yapar

Kartal işini yapar

Paylaş
Kartal işini yapar

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligin bitimine 7 hafta kala önemli mesajlar verdi

Dünkü idman sonrası daha önceki “Kuş kafese dönecek” şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine değerlendirme yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Kuşlar alışık olduğu şeyleri yapar. Şampiyonluk bizim en büyük işimiz. Alışık olduğumuz şeyi yapacağız” diye konuştu.

Kasımpaşa maçında yaptığı hataların ardından tepki çeken İbrahim Kaş’ı Eskişehirspor maçında oynatmak istediğini, fakat bu futbolcunun oynamak istemediğini kaydeden Denizli şunları söyledi: “Bu haftalar çok kritik. Sendelemeye yer yok. Şampiyonluk yarışında her şey olabilir. Sakat ve cezalılar bizi etkilemez. Büyük takım da budur.”

Holosko’nun golden sonra kendisini işaret etmesi yönündeki soruya ise Beşiktaş Teknik Direktörü, “Oyuna ne zaman gireceğini çok iyi yaşayan bir oyuncu” dedi.

BEŞİKTAŞ 10 EKSİK

Turkcell Süper Lig’de Eskişehirspor’u 2-0 geriden gelip 3-2 yenen Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından cuma günü Ankaragücü ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına dün 10 eksikle başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idmana Tello, Nihat, Tabata, Ferrari, Ernst, Nobre, Fink, İbrahim Toraman ve kaleciler Rüştü ile Ramazan katılmadılar.

Haberin Devamı