Spor Kartal öldü öldü dirildi: 0-1

Kartal öldü öldü dirildi: 0-1

Paylaş
Kartal öldü öldü dirildi: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'u deplasmanda Atiba Hutchinson'ın golüyle 1-0 mağlup etti ve Galatasaray'la puanını eşitledi

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş, Sivasspor'a konuk oldu. Maça ev sahibi Sivasspor etkili başlarken Aatif'ın ceza sahasından şutu üstten dışarı çıktı. 16. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Demba Ba'nın pasında Olcay'ın şutu auta çıktı. 23. dakikada Arjantinli jose Sosa sakatlığından dolayı oyundan çıktı ve yerine Tolgay Arslan oyuna dahil oldu.

Atiba sahneye çıktı

44. dakikada Necip Uysal, Atiba'ya kendi yarı sahasından Atiba'ya uzun bir pas attı ve Sivasspor ceza sahasında topa vuran Atiba Hutchinson, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya Sivasspor çok etkili başladı. Beşiktaş üzerinde etkili bir baskı oluşturan Kırmızı-beyazlılar, Utaka ve Aatif ile etkili pozisyonlar üretti ancak golü bulamadı. 72. dakikada Sivasspor'un kalecisi korcan'ın büyük hatasında Demba Ba mutlak bir golü kaçırdı. kalan dakikalarda Sivasspor'un baskısı devam etti ancak golü bulamadı ve maç 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi. Beşiktaş, bu galibiyetle ligde Galatasaray'la puanını eleştirdi.

Haberin Devamı