Spor Kartal sahaya indi

Kartal sahaya indi

Paylaş
Kartal sahaya indi

Beşiktaş, 2010-2011 futbol sezonunun hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı



Yeni sezon hazırlıkları için dün bir araya gelen siyah-beyazlılar, bugün de ilk çalışmalarını yaptı.

Yeni teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.

İlk 1 saatte koşular yapan futbolcular, daha sonra 5’e 2 pas çalışması ve yarı sahada pas çalışmaları gerçekleştirdi.

QUARESMA VE HILBERT DE ANTRENMANDA

Beşiktaş’ın yeni transferleri Ricardo Quaresma ile Roberto Hilbert de ilk antrenmanda yer aldı. Quaresma, özellikle pas çalışmaları sırasında tekniği ile göz doldururken, ilk antrenmanında Nobre, Rüştü ve Delgado ile yakın olduğu gözlendi.

Portekizli futbolcu, bir pozisyonda Cumali ile girdiği ikili mücadelede küçük bir sakatlık geçirirken, daha sonra kalkıp çalışmaya devam etti.

İlk antrenmanda Quaresma’ya oranla daha durgun olduğu görülen Hilbert ise disiplini ile dikkat çekti.

ALTYAPIDAN 8 FUTBOLCU ANTRENMANDA

Siyah-beyazlıların yaptığı ilk antrenmanda altyapıdan 8 futbolcu da yer aldı. Atınç, Cumali, Ali Kuçik, Sezer, Erkan Kaş, Erkan Reşmen, Sezer ve Onur, antrenmana katılan genç isimler oldu.

ZAPOTOCNY VE ERHAN DA KATILDI

Geçen sezon şampiyon olan Bursaspor’da kiralık oynayan Tomas Zapotocny ile Antalyaspor’da kiralık olarak görev yapan Erhan Güven de antrenmana katıldı. Eskişehirspor ile transfer görüşmelerine giden Erkan Zengin ise çalışmada yer almadı.

KİMLER İLK ANTRENMANDA YOKTU

Siyah-beyazlıların ilk antrenmanına Dünya Kupası’nda bulunan Rodrigo Tello ve Filip Holosko’nun yanı sıra izinli olan Nihat, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, hasta olan Bobo ile sakatlıkları bulunan Yusuf, Ekrem ve Rıdvan katılmadı.

2

Haberin Devamı