Spor Kartal tuş oldu: 3-0

Kartal tuş oldu: 3-0

Paylaş
Kartal tuş oldu: 3-0

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, deplasmanda Sivasspor'a 3-0 mağlup oldu. Sivasspor'un gollerini Atıf (2) ve Utaka kaydetti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Sivasspor'a konuk oldu. Maça Beşiktaş hızlı başlarken henüz 40. saniyede Atiba'nın ceza sahasına yaptığı ortada olcay topa dokunamadı. 11. dakikada Oğuzhan'ın sert şutunda kaleciden dönen top Almeida'nın önünde kaldı ancak Almeida topu kaleciye nişanladı. 20. dakikada Sivasspor kalecisi Korcan sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kaldı. İlk yarıda Beşiktaş topa daha çok sahip olmasına rağmen gol atamadı ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarının 56. dakikasında Utaka güzel bir vuruşla Sivasspor'u 1-0 öne geçirdi.

Sivas 2. golü buldu

1-0'dan sonra Beşiktaş baskısını artırdı ancak savunmada da büyük boşluklar bırakmaya başladı. 70. dakikada Sivasspor'un golcü oyuncusu Aatif'ın ceza sahası içine yaptığı orta Uğur Boral'a çarptı ve Tolgayı yanılttı, direğe de çarpan top filelerle buluştu ve Sivasspor skoru 2-0 yaptı. Siyah-Beyazlılar gol için yüklenirken Sivasspor kontratakla sahasından hızlı çıktı ve Utaka müsait durumda olan Aatif'a verdi ve Aatif boş kaleye topu yollayarak skoru 3-0 yaptı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş ikincilik yarışı için ağır bir yara aldı.

Haberin Devamı