Spor Kartal Viyana'da uçtu

Kartal Viyana'da uçtu

Paylaş
Kartal Viyana'da uçtu

Beşiktaş Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında Avusturya'nın Rapid Wien takımını deplasmanda 2-1 mağlup etti

Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 55. dakikada Filip Holosko ve 64. dakikada Bobo kaydetti. Avustusrya ekibinin tek golü ise 51. dakikada Türk kökenli oyuncu Veli Kavlak'tan geldi. Kartal bu galibiyetle birlikte grupta puanını 6'ya yükselterek averajla 2. sırada yer aldı.

Puanı bulunmayan Rapid Wien ise -4 averajla son sırada bulunuyor. L Grubu'nda gecenin diğer maçında Porto deplasmanda CSKA Sofya'yı 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

63. dakika: Bobo'nun attığı golle Beşiktaş 2-1 öne geçiyor.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2940","2940","201009","2940-5.jpg");

54. dakika: Beşiktaş Holosko'nun attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Ernst ceza sahası içine arapasını verdi, Holosko kaleci Hedl'den önce topu aldı sol korner çizgisi yanından boş kaleye şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2939","2939","201009","2939-9.jpg");

50. dakika: Rapid Wien Veli Kavlak'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Yasin sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Veli topla buluştu rakibini geçerek önünü boşalttı uzak köşeye plase vurdu ve top direğe çarparak ağlarla buluştu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2938","2938","201009","2938-2.jpg");

***

Avrupa Ligi L Grubu ikinci maçında Avusturya2nın Rapid Wien takımıyla karşılaşan Beşiktaş'ta Quaresma şoku yaşanıyor...

Karşılaşmanın 28. dakikasında Rapid Wien kalecisiyle girdiği pozisyon sonrası sakatlanan Portekizli yıldız oyundan çıktı. Guti'nin ara pasına hareketlenen ancak kaleciyle çarpışan Q7'nin önce tedavisi yapıldı. Ardından oyuna girmek üzereyken tekrar sekmeye başlayan Quaresma yedek kulübesine döndü ve arkdaşlarının yanına otrudu. Bunun üzerine 32. dakikada yerine Holosko oyuna dahil oldu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2937","2937","201009","2937-7.jpg");

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Hakan, Hilbert, İbrahim Toraman, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Tabata, Aurelio, Ernst, Quaresma, Guti, Bobo Ligde Bursaspor'un ardından 2. sırada bulunan Kara Kartallar, Avrupa arenasında da iddiasını sürdürmenin peşinde...

Gruptaki ilk maçında CSKA Sofya'yı 90. dakikada Ernst'in golüyle 1-0 mağlup eden siyah-beyazlılar, bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak avantaj yakalamak istiyor...

Öte yandan siyah-beyazlıların maç kadrosunda, sakatlıkları süren Ekrem Dağ, Fatih Tekke ve Erhan Güven ile Yusuf Şimşek, Ersan Adem Gülüm, Onur Bayramoğlu ve Rıdvan Şimşek yer almadı. Grubun diğer maçında ise CSKA Sofya ile Porto, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da karşılaşıyor...

RAPID WIEN'İN KADROSUNDA 3 TÜRK VAR

Grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Portekiz'in Porto takımına 3-0 mağlup olan Rapid Wien'in kadrosunda 3 Türk asıllı oyuncu yer alıyor. Avusturya vatandaşı olan Türk asıllı oyunculardan 21 yaşındaki Tanju Kayhan savunmada, 22 yaşındaki Veli Kavlak ve 21 yaşındaki Yasin Pehlivan ise orta sahada oynuyor.

Avusturya ekibinin kadrosunda 5 yabancı oyuncu bulunuyor. Belaruslu Andrei Lebedev, Norveçli Ragnvald Soma, Finlandiyalı Markus Heikkinen, Alman Steffen Hoffmann ve Arnavut Hamdi Salihi, Rapid Wien'in başarısı için mücadele ediyor.

HIDDINK DE MAÇI İZLİYOR

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ile sorumlu yardımcısı Oğuz Çetin'in, Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu'nda bu akşam Avusturya'nın Rapid Wien takımıyla Viyana'da yapacağı karşılaşmayı izleyeceği bildirildi.

2

Haberin Devamı