Spor Kartal yavrusunu pençeledi

Kartal yavrusunu pençeledi

Paylaş
Kartal yavrusunu pençeledi

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Faroe Adaları'nın Vikingur takımıyla 15 Temmuz Perşembe günü İnönü Stadı'nda karşılaşacak Beşiktaş, A2 takımı ile yaptığı hazırlık maçını 5-1 kazandı. Kartal'ın gollerini İbrahim Toraman, Tabata, Ernst, Quaresma ve Delgado kaydetti

Besiktaş’ın Faroe Adaları`nın Vikingur takımı ile oynayacağı Avrupa Ligi 2. ön eleme maçları öncesi UEFA´ya sunduğu listede Alman futbolcular Hilbert ve Fink´in isimlerinin yer almadığı açıklanmıştı. Kartal’ın listesinde bu iki oyuncu dışında Zapatocny ve Yusuf´un da isimlerinin bulunmadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

FFaarrooee Adaları’nın Vikingur takımıyla 15 Temmuz Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, A2 takımıyla yaptığı antrenman maçını 5-1 kazandı. Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı olarak oynanan maçta A takımın gollerini İbrahim Toraman, Tabata, Ernst, Quaresma ve Delgado attı.

A2 takımının sayısı ise Umut’tan geldi. Sakatlıkları bulunan Rüştü Reçber, Yusuf, Rıdvan Şimşek ve sol arka adalesinde sertlik bulunan Ferrari’nin tedavilerinin yapıldığı bildirildi. Tello ve Holosko ise izinli oldukları için idman maçında yer alamadı.