Spor Kartal zirveye konmak istiyor

Kartal zirveye konmak istiyor

Paylaş
Kartal zirveye konmak istiyor

Sivasspor'u yenerek 30 puana ulaşan ve lider Fenerbahçe ile puan farkını 1'e indiren Beşiktaş, Diyarbakırspor maçı öncesi liderlik hesapları yapıyor

Sezon başında ezeli rakibinin 12 puan gerisine kadar düşen ve şampiyonluk yarışından koptuğu düşünülen, ancak hükmen sonuçlanan Ankaraspor galibiyeti dahil son 8 maçında 24 puan toplayarak ikinci sıraya yerleşen siyah-beyazlı takım, yarın Diyarbakırspor ile yapacağı maçı kazanıp, bu sezon ilk kez liderliğe oturmak için de Fenerbahçe’nin deplasmanda Eskişehispor ile yapacağı karşılaşmada puan kaybetmesini bekleyecek.

Siyah-beyazlı takım, liderlik hesaplarının yanı sıra son karşılaşmalarda yakaladığı form grafiğini de sürdürmeye çalışacak. Beşiktaş ile Diyarbakırspor arasındaki mücadele, BJK İnönü Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak. Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

İBRAHİM TORAMAN MASKEYLE

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile yapılan maçta aldığı darbeyle burnu kırılan İbrahim Toraman’ın oynayıp oynamayacağı bu akşamki antrenmanda belli olacak.

Sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında forma giyemeyen tecrübeli oyuncunun bugünkü idmanda maskeyle deneneceği, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması halinde Diyarbakırspor karşısında görev alabileceği öğrenildi.

FERRARİ VE İBRAHİM TORAMAN KART CEZASI SINIRINDA

Galatasaray, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarında sarı kart görerek 3 karta ulaşan Ferrari, yarınki karşılaşmada sarı kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek ve ligin 16. haftasında Manisaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

İtalyan oyuncu, Kasımpaşa maçında ise gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüş ve Eskişehirspor karşısında görev almamıştı. Bu arada, durumu bugün netlik kazanacak İbrahim Toraman da sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

2

Haberin Devamı