Spor Kartal'a Bandırma'da geçit yok!

Kartal'a Bandırma'da geçit yok!

Paylaş
Kartal'a Bandırma'da geçit yok!

Beko Basketbol Ligi'nde Banvit, evindeki galibiyet sersini sürdürüyor... Beşiktaş'ı ağırlayan Bandırma temsilcisi, sahadan 79-69 galip ayrılarak evinde 4'te 4 yaptı. Kenan Bajramovic, Chuck Davis ve Sammy Meija galibiyette başrol oynadı

Beko Basketbol Ligi’nin 6. haftasında Bandırma’da Beşiktaş’ı ağırlayan Banvit, mücadeleden 79-69 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla ev sahibi ekip evinde 4’te 4 yaparken, Siyah-Beyazlılar ise ligdeki üçüncü deplasman maçından da mağlup ayrıldı. Banvit’te Kenan Bajramovic 16 sayı- 8 ribaund, Chuck Davis 15 sayı- 5 ribaund- 4 asist ve Sammy Meija da 11 sayı- 8 ribaund- 3 asistle galibiyette önemli rol oynadı. Öte yandan Beşiktaş’ta Tutku Açık ve Cevher Özer maç içerisinde yaşamış oldukları sakatlıklar nedeniyle oyunu yarım bıraktılar.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında boyalı alandan bulduğu sayılarla skor üstünlüğünü eline alan Beşiktaş’ta bu çeyrekte atılan 22 sayının 15’ine imza atan Patrick Christopher’ın basketleriyle Siyah-Beyazlılar, ilk periyodu 18-22 önde tamamladı. İkinci çeyrekten itibaren özellikle pota altı sayılarıyla hücumda etkili olan Banvit, Kenan Bajramovic’in önderliğinde farkı kapatarak devre sonunda da 46-38’lik üstünlüğü yakaladı. Sammy Meija- Chuck Davis işbirliği ile kontrolü elinde tutan Bandırma temsilcisi, Christopher dışında kolay sayı şansı yakalamayan Beşiktaş’a karşı skor avantajını koruyarak final periyoduna da 54-49 önde girdi. Maç boyunca etkisiz bir performans sergileyen Curtis Jerrells’ın son çeyrekteki çabası yeterli olmazken, boyalı alanı domine etmeye devam eden Banvit aradaki farkı koruyarak mücadeleden 79-69 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Ntvspor