Spor Kartal'da hedef ilk iki

Kartal'da hedef ilk iki

Paylaş
Kartal'da hedef ilk iki

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster, UEFA Avrupa Ligi'ne üç puanla başlamak istediklerini söyledi

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, bugün CSKA Sofya ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçını kazanarak gruba 3 puanla başlamak istediklerini söyledi.

Schuster, Sofya’nın göründüğünden daha kaliteli ve zorlu bir rakip olduğunu ifade ederek, “Grubumuzdaki diğer ekipler de üst düzeyde takımlar ve kolay rakipler değil. Bizim yapmamız gereken, grupta ilk ikiye girmek” diye konuştu.

Takımda Quaresma’nın ufak bir sakatlığının bulunduğunu, Bobo’nun da önceki günkü çalışmayı yarıda bıraktığını anlatan Alman çalıştırıcı, iki futbolcu için de bugün karar vereceklerini kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’den tek takımın mücadele etmesinin Türkiye’nin hak ettiği bir şey olmadığını dile getiren Schuster, “Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da bu ligde mücadele etmesini isterdik. Galatasaray son iki dakikada turu kaybetti” dedi.

Öte yandan Schuster’den önce basın toplatısı düzenleyen Mert Nobre ise finale gidip gidilmeyeceği yönündeki bir soruya “Mayıs ayına kadar çok yolumuz var. Oraya kadar gitmek istiyorsak öncelikle bugünü geçmemiz gerekiyor” diye yanıt verdi.

CSKA KADROSU

Bulgar ekibiyle bugün oynanacak maç öncesinde yapılan antrenmanlarda kimi oynatıp oynatmayacağı konusunda çeşitli taktik varyasyonlar deneyen Alman hocanın, Guti-Tabata-Auerilo üçlüsünü düşündüğü bildirildi.

Siyah-beyazlı teknik adamın defans dörtlüsünde ise Ekrem-Zapotocny-Ferrari-İbrahim Üzülmez gibi isimlerin üzerinde durduğu vurgulanırken, İbrahim Toraman’ı da bir süre yedek kadroda denediği belirtildi.

Kafasındaki on biri hâlâ netleştiremeyen Schuster’in, CSKA Sofya maçında sürpriz bir kadro da sahaya sürebileceği öğrenildi. Öte yandan hazırlıklarını dün akşam yaptıkları idmanla tamamlayan siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Milliyet

Haberin Devamı