Spor Kartal'da ilk hedef Magath

Kartal'da ilk hedef Magath

Paylaş
Kartal'da ilk hedef Magath

Mustafa Denizli'nin ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş 6 hocanın ismini borsaya bildirdi

MMuussttaaffaa Denizli’nin sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmasının ardından hoca aramaya başlayan Beşiktaş, 6 ünlü ismi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirdi. Yazıda, “Başkanımız, Felix Magath, Bernd Schuster, Manuel Pellegrini, Mircea Lucescu, Ronald Koeman ve Juande Ramos ile yurt dışında görüşmelere başlamıştır” denildi.

Haberin Devamı

Kartal’ın önceliği ise Schalke’yi çalıştıran Magath. 57 yaşındaki kurt teknik adamın Türkiye’ye gelmesi için ikna çabaları sürüyor. Diğer adayların Magath’tan sonuç alınamaması halinde tercih edileceği kaydedildi.

Dün İspanya’ya giden Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Cengiz Zülfikaroğlu, şunları söyledi: “Daha önce tespit ettiğimiz fiyatın üzerine çıkmayacağız. Kimseyle ‘Şu oyuncuyu isterim, bu da olmalı’ şeklinde pazarlık yapmayız. Kadromuz şampiyon olacak güçtedir. 1-2 takviye düşünüyoruz. Önce takımdaki futbolcuların alacaklarını gözden geçireceğiz. Bunu yeni hocamıza da anlatacağız.”

Faik GÜRSES