Spor Kartal'da rota yine Bosingwa

Kartal'da rota yine Bosingwa

Paylaş
Kartal'da rota yine Bosingwa

Beşiktaş, Fernandes sıkıntısı nedeniyle rotayı başka bir Portekizli'ye çevirdi

Son olarak Bebe’yi alan ve yabancı transferini büyük oranda noktalayan Siyah-Beyazlılar’da Manuel Fernandes hesapları değiştirdi. Portekizli oyuncunun 1.3 milyon Euro’luk yıllık ücreti az bulması nedeniyle sorun yaşanırken yönetim alternatif planını da hazırladı.

Haberin Devamı

Daha önce gündeme gelen Jose Bosingwa yeniden gündeme geldi. 2008’de Chelsea’ye transfer olan ve şu anda bonservisi elinde bulunan Portekizli oyuncu için başkan Yıldırım Demirören’in önümüzdeki hafta sefere çıkacağı belirtildi.

FUTBOLCUDA SORUN YOK

Siyah-Beyazlılar eğer Fernandes’i ikna edemezse bu futbolcudan boşalacak yabancı kontenjanı Bosingwa ile doldurulacak. Aksi takdirde Fernandes kalsa bile bu defa Roberto Hilbert’le yollar ayrılacak yerine bir Portekizli daha gelecek. Bosingwa’nın da kadroda birçok vatandaşının olması nedeniyle Beşiktaş’a sıcak baktığı ifade edildi. Ayrıca menajerinin Beşiktaş’la çok iyi bir dostluk kuran Jorge Mendes’in olması transferi güçlendiriyor. Bosingwa işinin cumaya kadar netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

PORTO’DA PARLADI

29 yaşındaki Bosingwa, Boavista alt yapısında yetişti. Porto’da ise tavan yaptı. Burada 1 kez Şampiyonlar Ligi Kupası ve 3 de lig şampiyonluğu yaşadı.

HABERTÜRK