Spor Kartal'da son aday Augusto

Kartal'da son aday Augusto

Paylaş
Kartal'da son aday Augusto

Sezonun ikinci yarısı öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, bir süredir gündemde olan Nene'nin Türkiye'de futbol oynamak istememesi nedeniyle futbol komitesi alternatif isimlere yöneldi

Nene'yi kadrosuna katamayan ancak yapacağı bir transfer ile hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen futbol komitesi , Almanya’nın Bayer Leverkusen ekibinde forma giyen Renato Augusto için temasta bulunmaya hazırlanıyor. 2008 yılından buyana Alman ekibinde forma giyen 24 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, hem kanatlarda hem de forvet arkası olarak orta sahada görev yapabiliyor. 2008 yılında 10 milyon Euro bonservis bedeli ile Flamengo’dan Bayer Leverkusen’e transfer olan Augusto’nun sözleşmesi 2014 yılında sona eriyor.

Siyah Beyazlı teknik heyetin ve futbol komitesinin olumlu yaklaştığı transferdeki tek sorun ise oyuncunun yaklaşık 6 milyon Euro olan bonservis bedeli. Bu sezon Bayer Leverkusen forması ile 11 maça çıkan ancak golle buluşamayan Augusto için Alman ekibinin indirime gitmeyi düşünmediği ancak Beşiktaş yönetiminin transfer sezonunun resmi olarak başlamasının ardından Bayer Leverkusen’e resmi teklif ileterek bonservis bedeli konusunda pazarlılklara başlayabileceği kaydedildi.

DHA

Haberin Devamı