Spor Kartal'dan çifte taarruz

Kartal'dan çifte taarruz

Paylaş
Kartal'dan çifte taarruz

Teknik direktör Berd Schuster'in, “Golcü transferi şart” sözleri Beşiktaş yönetimini yeniden harekete geçirdi

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Bernd Schuster’in golcü ısrarını yerine getirebilmek için yoğun çaba harcıyor. Transferin bitmesine sayılı dakikalar kala yeniden harekete geçen Siyah-Beyazlılar, Manchester City’de forma giyen Santa Cruz ile Milan’ın yıldızı Huntelaar’ı yakın takibe aldı. Kartal ilk olarak Paraguaylı Cruz’a yöneldi.

Haberin Devamı

Bu futbolcuya Manchester City’den aldığı ücretten 800 bin euro fazla öneren idareciler, Cruz’dan, “10 gün sonra eşim doğum yapacak. İngiltere’den en fazla bir saat uzak mesafeye gidebilirim” yanıtını aldı. Buna karşılık yönetim, “Gidiş dönüşlerinde özel ayarlarız” derken Cruz’dan gelecek son yanıt beklemeye başlandı.

Huntelaar pahalı

Beşiktaş yönetimi, Cruz’dan gelecek olumsuz yanıta karşılık tedbirini de aldı. Siyah- Beyazlılar, İbrahimoviç transferiyle Milan’da forma şansı hemen hemen kalmayan Huntelaar için nabız yokladı.

İtalyan kulübünün, Hollandalı golcü için 15 milyon euro istediği, idarecilerin bu rakamı aşağı çekmek için pazarlık yaptığı ileri sürüldü. Bu arada ailesi ile birlikte ABD’ye giden transfer komitesi başkanı Serdal Adalı’nın yokluğunda, bu transferlerle Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu’nun ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı