Spor Kartal'dan Keane atağı

Kartal'dan Keane atağı

Paylaş
Kartal'dan Keane atağı

Transfer periyodunun bitimine sayılı saatler kala golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş için yeni bir isim daha gündeme geldi

Yaptığı flaş transferlerle Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da adından sıkça söz ettiren Beşiktaş, transferin son gününde bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Teknik direktör Bernd Schuster'in forvet transferi istemesinin ardından arayışlarını sürdüren Siyah-beyazlıların bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Kulübü'nda olan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını İskoç ekibi Celtic'te kiralık olarak geçiren ünlü İrlandalı yıldız Robbie Keane'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başladığı iddia ediliyor.

Ünlü İngiliz haber portalı skysports'ta yer alan iddiaya göre, 30 yaşındaki İrlanda Milli Takımı'nın kaptanı Robbie Keane için Beşiktaş'ın yanı sıra West Ham United da devrede.

30 yaşında olan Robbie Keane, 1.75 cm boyunda ve İrlanda Milli takımının en fazla gol atan oyuncusu unvanına sahip. Keane kariyeri boyunca Inter, Liverpool, Leeds United ve Tottenham gibi takımların formasını giymişti.

Haberin Devamı