Spor Kartal'ın Antep çıkarması

Kartal'ın Antep çıkarması

Paylaş
Kartal'ın Antep çıkarması

Süper Lig'de bugün deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ın yeni yönetimi Antep'e tam kadro gitti

Süper Lig’de arka arkaya aldığı galibiyetler sonrasında yeniden şampiyonluk yarışının en iddialı takımlarından biri haline gelen Beşiktaş’a yeni yönetim kurulu büyük destek veriyor... Siyah-Beyazlılar’ın yeni idarecileri tam kadro Gaziantep’e uçtu.

Haberin Devamı

İkinci Başkan Metin Keçeli, “Kolay maç yok. Bütün maçlar gibi bu da çok zor. Bir hedefiniz varsa ve bu hedefi gerçekleştirmek istiyorsanız zor engelleri aşmak zorundasınız. Teknik heyetin ve takımın sonuna dek arkasındayız” dedi. Karın bölgesi damarlarından ameliyat geçiren teknik direktör Mustafa Denizli, 1 haftalık ayrılıktan sonra Antep’te takımın başında sahaya çıkacak. Tabata eski takımına karşı forma giyecek. Beşiktaş, Gaziantepspor karşısında bugüne dek oynanan müsabakalarda galibiyet sayısında 24-9, gol sayısında ise 75-39 önde.

İBRAHİM KAŞ KADRODA YOK

Siyah-Beyazlı takımın Gaziantepspor kafilesinde Ferrari, Bobo ve Holosko da yer alırken, Hakan Arıkan, Uğur, Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Korcan ve Rıdvan ilk 18’de kendilerine yer bulamadı.

Haberin Devamı

Alican ESENCİ