Spor Kartal'ın en hırçını Ernst

Kartal'ın en hırçını Ernst

Paylaş
Kartal'ın en hırçını Ernst

Beşiktaş'ta, Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonunda en hırçın futbolcu Fabian Ernst oldu

Alman futbolcu Ernst, ligde bu sezon 2 kırmızı, 3 de sarı kart görürken, kart cezası nedeniyle takımını 2 maçta yalnız bıraktı.

Bu sezon toplam 4 kırmızı kart gören siyah-beyazlılarda Matteo Ferrari ve İbrahim Toraman da kırmızı kart gören diğer futbolcular oldu.

Tomas Sivok, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kart gören oyuncular içinde üst sıralarda yer alırken, 6 kez sarı kartla cezalandırıldı.

HOLOSKO HİÇ KART GÖRMEDİ

Beşiktaş’ın Slovak futbolcusu Filip Holosko, siyah-beyazlı takımın en centilmen futbolcusu olarak dikkat çekti. Holosko, 18 maçta forma giyip 1066 dakika sahada kalmasına rağmen tek bir kart bile görmedi.

Bu arada, sezon öncesi Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında hakeme yönelik söylemleri nedeniyle 2 maç ceza alan Rüştü, Turkcell Süper Lig’in ilk iki haftasında forma giyemedi.

'AVRUPA HIRÇINI' SİVOK

Beşiktaş’ın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde en çok kart gören oyuncusu Tomas Sivok oldu. Sivok, toplam 3 sarı kart görürken, 1 karşılaşmada kart cezası nedeniyle forma giyemedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde toplam 13 sarı kart gören siyah-beyazlılarda, Nobre, İsmail, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş, Tello, Uğur, Batuhan, Rüştü, Fink ve İbrahim Toraman da 1’er kez sarı kartla cezalandırıldı.

Haberin Devamı