Spor Kartal'ın gol yükü Bobo'da

Kartal'ın gol yükü Bobo'da

Paylaş
Kartal'ın gol yükü Bobo'da

CSKA Moskova yenilgisiyle bu sezonki Avrupa kupaları defterini kapatan Beşiktaş'ın gol yükünü Bobo çekiyor

Sezon başından bu yana savunmadaki başarısıyla ön plana çıkan, ancak gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan siyah-beyazlı takımda Brezilyalı futbolcu, 5 golle bu sezon takımının en skorer ismi olarak dikkati çekiyor.

Sezona kötü başlayan, ancak haftalar ilerledikçe form grafiğini yükselten 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Turkcell Süper Lig’de 4, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 1 kez rakip fileleri havalandırarak, takımının en skorer ismi olarak öne çıktı.

BOBO AVRUPA'NIN DA GOLCÜSÜ

Beşiktaş bu sezon, 3-0 hükmen sonuçlanan Ankaraspor maçı hariç, Turkcell Süper Lig’de 14, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 gol atabildi. Bobo ayrıca, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün gece CSKA Moskova’ya takımının tek golünü kaydederken, siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarındaki gol sayısını da 8’e yükseltti.

Beşiktaş’ın Avrupa kupaları tarihindeki en golcü futbolcusu Oktay Derelioğlu. Siyah-beyazlı formayı giydiği dönemde Avrupa arenasında takımına toplam 14 gol kazandıran Oktay’ı, 9 golle Rumen oyuncu Daniel Gabriel Pancu izliyor.

Bobo, dünkü maçta 8 gole ulaşarak, Beşiktaş’ın faal futbolcuları arasında Avrupa kupalarında en golcü oyuncusu unvanını geliştirdi.

Haberin Devamı