A. Yavuz Kocaömer Kartvizit koleksiyonerleri
HABERİ PAYLAŞ

Kartvizit koleksiyonerleri

Haberin Devamı

Bazı insanlarımız kartvizit koleksiyonu yapmaya çok meraklıdır. Onlar için önemli olan hizmet değil, ceplerindeki taşıdıkları kartvizitlerin sayısıdır. Bunlardan biri de Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm. Defalarca kendisine buradan yazdık, yaptıklarının yanlış olduğunu söyledik, Engelsiz Aslanlar’ın yakasından düşme zamanının geçtiğini anlatmaya çalıştık ama anlamadı.

Bir taraftan ARI Hareketi Başkanlığı yapacaksınız, diğer taraftan Türkiye Etik Değerler Merkezi Vakfı Başkanı (TEDMER) olarak görev alacaksınız. Galatasaray Asli Yönetim Kurulu Üyesi’ne yakışmayacak şekilde Türkiye Tenis Federasyonu’nda da yedek yönetim kurulu üyesi olacaksınız. Ha bu arada da tabii Taç Spor Tenis Kulübü Başkanlığı’nı da yürüttüğünüzü unutmamak gerekir.

Bu tasarrufun faydası ne?

Bunlar sizin özel tercihleriniz. Bizler için önemli olan yıllarca Galatasaray’ın ismini Avrupa’da ve dünyada şampiyonlukları ile duyuran ‘Engelsiz Aslanlar’a ne gibi bir destek verdiğiniz.

Son aldığımız duyumlara göre, sporcuların ve takımın koçunun ücretlerini düşürerek tasarruf yapmak niyetindeymişsiniz. Yapacağınız tasarruf hadi diyelim yıllık 100 bin Türk Lirası. Ne kazandıracak bu Galatasaray Spor Kulübü’ne?

Tabii ki milyonlarca euro futbolda başarılı olmak için harcanacak. Eğer kaynak varsa söyleyecek bir lafımız yok. Ama siz Sayın Ural Aküzüm artık bu saçmalıklarınızı bırakarak, Tekerlekli Sandalye Basketbol Şube Kaptanlığı’ndan lütfen ayrılın.

Bu sözlerimiz küçük hesaplarla bilmeden konuşan tüm Galatasaray Genel Kurul ve Yönetim Kurulu Üyeleri için de geçerlidir. Galatasaray bir spor kulübüdür. Hayret ettiğimiz nokta, Başkan Dursun Özbek Bey’in talimatlarının uygulanmamasıdır. Ve de Başkan’ın bu duruma duyarsız kalmasıdır.

'Senden alacaklıyım aşk'

Malatyalı dostumuz Ali Haydar Koyun, 20 yıldan fazladır engellilerin yaşadığı sorunların çözüme kavuşması, yasal haklarının savunulması, örgütlü ve bilinçli bir engelli topluluğu yaratılması amacıyla mücadele ediyor.
Ali Haydar Koyun, daha önce de yazdığımız gibi Malatya Söz Gazetesi’nde ve bazı internet sitelerinde köşe yazarlığı ile engelli aktivistliği yapıyor.

Hayaller ve umutlar varsa...

Ali Haydar Koyun’un son kitabı ‘Senden Alacaklıyım Aşk’ piyasaya çıktı. Kitabının kapak yazısında “Umutlar gibi hayaller de insanları yaşamayı bağlar. Bir insanın önce hayalleri olmalı daha sonra ise umutları olmalı. Hayalleri ve umudu olmayan insanların yaşama tutunma bağı kopmuş ya da kopma aşamasına gelmiş demektir. Bu nedenle hayallerin ve umutların solmadığı bir yaşamı olmalı insanın...

Sevgi dolu, aşk dolu, ümit dolu, özlem dolu, hasret dolu, hüzün dolu. Çünkü her şeye rağmen umutla yaşamak güzeldir” diyor.

Bizce de okunmalı

Ali Haydar Koyun’un kitabını kitapçılarda ve internette bulanabilir. İmzalı kitap istiyorsanız kendisiyle alihaydarkoyun@hotmail.com mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

ÇENGELLİ PANO

'Hayırseverlere sesleniyorum’

Yüzde 63 engelliyim. 45 yaşındayım, 6 yıldır cezaevindeyim. Burada 41 numara spor ayakkabı, eşofman takımı, yazlık ve kışlık kıyafetlere ihtiyacım var. Hayırsever vatandaşlarımızdan yardımlarını bekliyorum. Dışarıda yaşlı annem ve babam var. Onlar da benimle ilgilenemiyor. Çünkü kendilerine ancak bakıyorlar.

Suat Polat L Tipi Kapalı Cezaevi F-11 Koğuşu Mahmutlar / Alanya

Güllerim solmasın

Seni alıp burada bakmak isterdim
Ama bu diriler kabrinde ot bile yok gülüm
Gerçi buralarda ne otlar yetişmiş, yetişmekte
Buraların gecelerin gaybana
Gündüzleri tantanadır gülüm
Buralarda yemek kapı altından verilir
Kimseyi göremezsin zamanla da
Zaten görmek istemezsin gülüm
Sen güzelliğin dikenine katlandığından dolayı
Aldığın dikenin bile buradan iyidir gülüm
Sen buralardan uzak dur
Bu diriler kabri seni bile soldurur gülüm

Recep Taştan T Tipi Kapalı Cezaevi C- 3 Koğuşu Çilimli / Düzce

'İşitme cihazı gerekiyor'

İşitme engelliyim, iki kulağım da duymuyor ve iki kulağıma da işitme cihazı gerekiyor. Benim bilateral mikst tip işitme kaybım var. Çalışamıyorum, kalp, tansiyon ve astım hastasıyım. Evde hiç yiyecek yok, çok zor durumdayım. Allah rızası için yardımlarınızı rica ediyorum.

Çetin Osmankocaoğlu Tel: 0 545 876 33 51

Sıradaki haber yükleniyor...
holder