Alışveriş - Moda Kaş ve kirpiğinizin daha dolgun görünmesi için...
Paylaş
Kaş ve kirpiğinizin daha dolgun görünmesi için...

Uzun ve dolgun görünüm için geliştirilen Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu, yenilenen fırçası ile bakımlı olmayı seven kadınların beğenisine sunuldu. Her gün basitçe uygulanan serum sayesinde uzunluğunu ve dolgunluğunu kaybeden kaş ve kirpikleri etkileyici bir görünüme kavuşturmak artık çok kolay. Miktarı 2 katına çıkan Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu, yeni 10 ml şişesiyle daha uzun süre kullanımı da mümkün kılıyor

Kaş ve kirpik dökülmeleri veya seyrekleşmesi estetik açıdan kadınların güzelliğinde bütünlüğü etkileyebiliyor. Daha uzun kirpiklere ve dolgun kaşlara sahip olmak isteyen kadınlar için geliştirilen serumlar, maskara ya da takma kirpik kullanma zorunluluğunu da ortadan kaldırıyor.

Yıllardır en çok kullanılan ve tüketici kalite ödülleri ile başarısını kanıtlayan Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu, artık yeni fırçası ve iki katına çıkan miktarı ile daha dolgun ve hacimli görünüm sunuyor.

Dolgun kirpik ve kaşlara doğal yollarla sahip olmak için günde bir kez sıvı eyeliner gibi sürülen dermokozmetik mucizesi ürün, kıl köklerine etki ederek 3'lü etkisini gösteriyor. Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu; içeriğindeki atkestanesi ekstresi, F ve B7 vitaminleri sayesinde kısa kirpikleri uzatırken cılız olanları güçlendirip kalınlaştırarak gürleşmesine yardımcı oluyor. Ürün aynı zamanda kaş küsmesi diye bilinen, kaşların istenenden ince ve şekilsiz alındığı durumları gidermek için de kullanılabiliyor.

Sinoz Kaş ve Kirpik Serumu 89 TL


Haberin Devamı