Siyaset Kasetler Köşk'e uzandı!
Paylaş
Kasetler Köşk'e uzandı!

Seçimler öncesi kaset skandallarının yaşandığı MHP'de, yeni başkanlık divanının oluşturulduğu gün Devlet Bahçeli'den Erdoğan'ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Gül'ü de hedef alan açıklamalar geldi

Seçimler öncesi yaşanan kaset skandalları nedeniyle parti yönetiminden istifaların olduğu MHP’de, bugün yeni divan başkanlığı yöneticileri belli oldu.

Haberin Devamı

MYK’da, divana giren 9 yeni isim belirlenirken, bu toplantının ardından il başkanlarıyla bir araya gelen MHP Devlet Bahçeli’den açıklama geldi.

Partiyi sarsan kasetlerle ilgili değerlendirme yapan Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra bu kez Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü de hedef aldı.

>> MHP'DE YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Yazılı bir açıklama yapan MHP lideri şu değerlendirmeyi yaptı:

"MHP’ye yapılan siyasi suikastleri ve infaz girişimlerini lehine çevirmek için günlerce uğraşan Başbakan Erdoğan’ın bu namertliğini, Türk milleti asla unutmayacaktır.

Her konuya anında refleks gösteren, bölücülerin seçilmesi için YSK’yı baskı altyına alan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de uzun süre sessiz kalması ve kamuoyu algısının değişmesiyle birdenbire açıklama yapması son derece düşündürücüdür."

Haberin Devamı

NE DEMEK İSTEDİ?

MHP MYK’sında genel başkanlık görevinin yanı sıra teşkilattan sorumlu olmasına da karar verilen Semih Yalçın, Bahçeli’nin bu açıklamasını değerlendirdi:

"Bu kadar alayın olduğu süreçte devleti te