Spor Kasımpaşa 2-3 Galatasaray

Kasımpaşa 2-3 Galatasaray

Paylaş
Kasımpaşa 2-3 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kasımpaşaspor maçın ilk yarısını Castro ve Tunay'ın golleriyle 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Galatasaray Selçuk İnan'la golü buldu. Ardından Umut Bulut skoru 2-2 yaptı. İkinci yarıda oyuna giren Burak Yılmaz'ın golüyle karşılaşma 2-3 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona erdi

Maç sonucu Kasımpaşaspor 2 - 3 Galatasaray

Haberin Devamı

MAÇ BİTTİ!

90+ Karşılaşmada 4 dakikalık uzatma oynanıyor..

83' Hızlı gelişen Galatasaray atağında YAsin topu Sneijder'e verdi. Topra sert vuran Sneijder, rakip oyuncunun müdahalesiyle yerde kaldı. Korneri kullanan Galatasaray sonuç alamadı.

75' Oyunun son bölümünde Kasımpaşa, golü daha fazla arayan taraf.

65' GOL Burak Yılmaz.

Galatasaray atağında Selçuk topla birlikte sağ çaprazdan ceza alanı ön bölümüne kadar girip Umut'a pasını verdi. Umut'un son çizgi yakınlarından kale sahasına ortasını yaptı ve Burak kaleci Ertaç ile birlikte yükseldiği topa kafa vuruşunu yapıp topu ağlarla gönderdi.

İlk yarıda 2 gol yiyen Galatasaray ikinci yarının ilk 10 dakikasında önce Selçuk İnan'la sonra Umut Bulut'la golü buldu ve muhteşem bir geri dönüşle skoru 2-2'ye getirdi.

Haberin Devamı

55' GOL! Umut Bulut

Sol kanattan savunma arkasına sarkan Yasin'e atılan pasta Yasin ofsayta düşmedi ve hızla ceza alanına girip boş durumdaki Umut'a pasını verdi. Umut da boş kaleye topu gönderdi ve top ağlarla buluştu.

52' GOL! Selçuk İnan

Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in pasında ceza alanına giren Yasin topu sürüp kale sahasına çevirdi. Kaleci Ertaç ve Umut'tan seken top boşta kaldı ve Selçuk sert bir vuruşla topu yakın mesafeden ağlara gönderdi.

46' Maçta ikinci yarı başladı

Karşılaşmanın ilk yarısı Kasımpaşaspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İLK YARI SONUCU 2-1

43' GOL Tunay Turan

Rakip yarı alanda kaptırılan top sonrasında bir anda 3'e 2 pozisyon yakalayan Kasımpaşa'da Scarione'nin yerden pasında Tunay'ın ceza yayından kaleye sert plase vuruşunda top ağlarla buluştu.

24' Babel, G.Saray ceza sahası içinde sağ çaprazda falsolu bir vuruşla topu köşe direğine doğru gönderdi. Top az farkla dışarı gitti.

22' Ceza sahası içinde uygun pozisyonda Selçun İnan topu kaleye gönderdi ancak top defansa çarptı.

16' GOL Kasımpaşaspor, Castro'nun golüyle skoru 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Tunay'ın ceza alanına yerden pasında Scarione topu kontrol edip. Ön dire yakınlarına pasını attı. Adem'in dokunduğu topa Castro çok sert vurdu ve topu sol köşeden ağlara gönderdi.

Haberin Devamı

14' Galatasaraylı Umut Bulut sol çaprazdan topu ceza sahası içindeki Yasin'e yerden gönderdi. Ayağının içiyle düzgün bir vuruş yapan Yasin'in şutu direkten döndü.

11' Kasımpaşa mutlak gol fırsatını değerlendiremedi.

1' Ve maç başladı...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Maçla ilgili tüm detaylar dakika dakika Posta.com.tr'de

Süper Lig’de Galatasaray, bu akşam deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele öncesi Sarı-Kırmızılılar’da tek hedef galibiyet ve ardından maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Beşiktaş’tan almak olacak.

SABRİ SÜRPRİZİ

Kadrodaki en büyük sürpriz ise Sabri Sarıoğlu. Sakatlığı nedeniyle 18 kişilik maç kadrosunda bile yer alması beklenmeyen deneyimli futbolcu, Hamzaoğlu tarafından 11'e dahil edildi.

Başakşehirspor'la geçen hafta oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan ve birkaç hafta takımdan ayrı kalması beklenen Sabri'nin sürpriz şekilde tamamen hazır hale geldiği ifade edildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağlık ekibi ile yaptığı görüşme sonrası Sarıoğlu'nu 11'de görevlendirmeye karar verdiği ifade edildi.

Haberin Devamı

BURAK YILMAZ KULÜBEDE

Sağ arka adalesinde hissettiği ağrı üzerine hafta başında iki gün dinlendirilen ve perşembe gününden itibaren yeniden takımla çalışmalara başlayan Burak Yılmaz ise, Hamza Hamzaoğlu tarafından riske edilmedi. İlk 11'de kendisine yer bulamayan golcü oyuncu, 18 kişilik kadroya dahil edildi.

Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Hamit, Yasin, Sneijder, Olcan, Umut

Yedekler: Sinan, Bruma, Burak, Koray, Yekta, Emre, Tarık

Kasımpaşa'nın ilk 11: Ertaç, Veysel, Donk, Dvali, İlhan, Castro, Alpaslan, Scarione, Adem, Tunay, Babel