Spor Kasımpaşa'da Kocaman'ın kadrosu değişmeyecek!

Kasımpaşa'da Kocaman'ın kadrosu değişmeyecek!

Paylaş
Kasımpaşa'da Kocaman'ın kadrosu değişmeyecek!

Aykut Kocaman geç bulduğu ideal kadroya sıkı sıkı sarıldı. Fenerbahçe’nin hocası, 2 haftadır bozmadığı ilk 11’i, cumartesi günkü Kasımpaşa deplasmanında değiştirmeden sahaya sürecek.

Süper Lig’de 4 haftalık bir galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe’de, en dikkat çeken nokta kadro istikrarı... İleri uçta Soldado’dan vazgeçmeyip arkasında Aatif, Giuliano ve Dirar’ı görevlendiren teknik direktör Aykut Kocaman, geç bulduğu ideal 11’e adeta sıkı sıkı sarıldı. Fenerbahçe’nin hocası, yarım kalan kupa derbisinde dahi bozmadığı ilk 11’i, cumartesi günkü Kasımpaşa deplasmanında da aynen sahaya sürecek. Orta ikili Topal-Josef şeklinde oluşacak, geride dörtlüde de Şener, Neustadter, Skrtel ve Hasan Ali oynayacak.

"ÖNCE BİZ KAZANALIM"


Sakat ve cezalı oyuncu olmaması durumunda ligin kalan periyodunda ilk 11’i değiştirmeyi düşünmeyen Aykut Kocaman, öğrencileriyle yaptığı toplantılarda ise motivasyonu üst düzeyde tutuyor. Tecrübeli çalıştırıcı, “Rakiplerimiz (Galatasaray-Beşiktaş) bu hafta birbirleriyle oynuyor. Bizim yapmamız gereken, önce Kasımpaşa’yı sonrasında da diğer maçları kazanmak.” diyor.

Haberin Devamı