Spor Kasımpaşa iddialı hazırlanıyor

Kasımpaşa iddialı hazırlanıyor

Paylaş
Kasımpaşa iddialı hazırlanıyor

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Kasımpaşa teknik direktörü Yılmaz Vural, 3 puan almaları durumunda ilk 10'da yer alacaklarını söyledi

Kasımpaşa, Süper Lig'de 28 Şubat Pazar günü karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Galatasaray maçına kazanma mantalitesi ile çıkacaklarını belirterek, "7 puanlık bir avantajımız var. Bunu korumak çok önemli. Manisaspor da kolay bir maç oynamayacak. Kendi sahasında Diyarbakırspor'la karşılaşacak.

"2-0'DAN 3-2 YENİLEBİLİYORLAR"

Büyük takımlarımız mazileri anlamında, imkanları anlamında çok büyük camialar. Ama sahadaki oyuna bakarsanız öyle döve döve yenen konumları yok maalesef. Dolayısıyla onlar da evlerinde 2-0'dan 3-2 mağlup duruma düşebiliyor. Artık diğer takımlar da bunun farkında.

Sahada iyi oynayan takımın maçı kazanması, ismiyle cismiyle olmuyor. Biz de bu mantığı benimsemiş bir takımız. Galatasaray'ın en büyük avantajı taraftarıdır. Galatasaray taraftarının desteği, hakemi, rakibi, herkesi bozuyor. Biz de bu maçta kazanırsak eğer, düşme potasından kurtulmayı ve ilk 10'un içerisinde olmayı hak ederiz" dedi.

"PERŞEMBE FENERBAHÇELİYİZ, GALATASARAYLIYIZ"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 25 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi maçlarında mücadele edecek olmalarını da değerlendiren Vural, şunları söyledi: "Biz perşembe günü hem Fenerbahçeliyiz, hem de Galatasaraylıyız. İki takımla da rakip oluyoruz.

Ama onun dışında hepimiz birbirimize destek olma durumundayız. Bu açıdan hem Galatasarayımızın, hem de Fenerbahçemizin Avrupa Kupaları'nda tur atlamalarını diliyorum. Zor maçlar olacak.

Bu tarz karşılaşmaları oynadıktan sonraki maçı oynamak, hem fiziksel hem de ruhsal anlamda sıkıntıya sokuyor. Belki bizim için ufak bir avantaj olur diye düşünüyorum. Ama keşke tur atlasınlar da bizim için avantaj olmasın diye düşünüyoruz."

MURAT ŞAHİN: BİZ DE FORMDAYIZ

Kaleci Murat Şahin de Galatasaray maçından en kötü 1 puan çıkaracaklarını düşündüğünü ifade ederek, "Büyük bir camia ile karşılaşacağız. Biz de son iki haftada deplasmanda Gençlerbirliği ve içeride Gaziantep maçlarını net skorlarla kazandık. Galatasaray formda olduğu kadar biz de formdayız" diye konuştu.

Ali Güneş ise Galatasaray'ın maçın favorisi olduğunu, ancak kendilerinin de son zamanlarda iyi bir çıkışlarının olduğunu vurgulayarak, "İçeride ve dışarıda kazanıyoruz. Belki de ligde en iyi futbol oynayan takımız. Galatasaray'ın ne kadar taraftar avantajı olsa da, biz en az 1 puan için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

Atilla ÖZDEMİR/İSTANBUL (DHA)

2

Haberin Devamı