Spor Kasımpaşa, TFF'yi göreve çağırdı

Kasımpaşa, TFF'yi göreve çağırdı

Paylaş
Kasımpaşa, TFF'yi göreve çağırdı

Kasımpaşa futbol şube sorumlusu Süha Sidal, menajerlik yapan faal bazı futbolcular ile yetkisiz menajerlerin futbolcularına uygunsuz tekliflerde bulunduğunu açıkladı

Süha Sidal, yetkisiz menajerler ve menajerlerle ilişkileri olan bazı faal futbolcuların, kendi futbolcularını telefonla arayarak, "Oynama, seni başka takımlar istiyor, oradan kurtul" gibi telkinlerde bulunduklarını ifade ederek, "Bunlar Türk futbolunun yüz karalarıdır.

Durumu basın aracılığıyla TFF’ye şikayet ediyoruz. Ayrıca TFF’ye yazılı şikayette de bulunacağız. Bu şahısların telefonları ve isimleri bizde mevcuttur. TFF tarafından istenirse hepsini açıklarız" diye konuştu.

"ŞAİBE KARIŞIR"

Arayan kişilerin futbolcularının kafalarını karıştırdığını belirten Sidal, "Futbolcularımıza uygunsuz tekliflerde bulunuluyor. Burada futbola şaibe karışıyor. TFF’yi göreve çağırıyorum.

Yazılı şikayetimiz olacak, gerekirse sözlü olarak da gider bilgi veririz. Futbolcuları oynamamaya teşvik etmek, bir yerde maçları manipüle etmektir.

Ya futbol oynasınlar ya da gidip menajerlik yapsınlar. Bunlar uygunsuz işler ve sonuna kadar da bu konuyla ilgili mücadelemizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı