Spor Kasımpaşa'nın 3-1'lik büyüsü

Kasımpaşa'nın 3-1'lik büyüsü

Paylaş
Kasımpaşa'nın 3-1'lik büyüsü

Turkcell Süper Lig'e bu sezon yükselen Kasımpaşa; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kabusu oldu

Lacivert-beyazlılar, bu sezon 4 büyük takımla oynadığı 5 resmi maçın 3’ünü kazanırken, 2’sinde mağlup oldu. Kazandığı 3 maçta da 3-1’lik skorlarla galip gelen Kasımpaşa, Galatasaray maçında da 3-1 mağlup olup, bu sezon 3-1’lik skorlara adeta abone oldu.

Lacivert-beyazlılar, diğer mağlubiyetlerini de ligdeki Beşiktaş maçında 2-1’lik skorla elde etti.

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ VE TRABZONSPOR’A 3 MAÇTA 9 GOL ATTI

Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşısındaki galibiyetlerini Turkcell Süper Lig’de alırken, Beşiktaş’ı ise Ziraat Türkiye Kupası’nda mağlup etti. 3 takıma 3 maçta 9 gol atma başarısı gösteren lacivert-beyazlılar, kalesinde ise sadece 3 gol gördü.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi "Çıkış Yok" denilen BJK İnönü Stadı ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yenen Kasımpaşa, Trabzonspor’u ise Recep Tayyip Erdoğan Stadı’ndan eli boş gönderdi.

GALATASARAY'A DİRENEMEDİ

Galatasaray ile oynadığı lig maçında da iyi bir performans ortaya koyan Kasımpaşa, son dakikalarda yediği gollerle sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldı.

Maçın 26. dakikasında Moritz’in golüyle 1-0 öne geçen lacivert-beyazlılar, 62. dakikaya kadar maçı önde götürdü. 62. dakikada Nonda eşitliği sağlarken, Kasımpaşa 88 ve 89. dakikalarda aynı futbolcunun gollerine engel olamayarak sahadan yenik ayrıldı.

"4 BÜYÜKLER" İLE OYNADIĞI MAÇLAR

Kasımpaşa-Galatasaray: 1-3 (Turkcell Süper Lig)
Beşiktaş-Kasımpaşa: 2-1 (Turkcell Süper Lig)
Kasımpaşa-Trabzonspor: 3-1 (Turkcell Süper Lig)
Fenerbahçe-Kasımpaşa: 1-3 (Turkcell Süper Lig)
Beşiktaş-Kasımpaşa: 1-3 (Ziraat Türkiye Kupası)

EN GOLCÜ MORİTZ

4 büyük takımla oynadığı 4 maçta 11 gol kaydeden Kasımpaşa’nın bu karşılaşmalardaki en golcüsü Brezilyalı Andre Moritz oldu.

Moritz, 11 golün 4’üne imza atarken, Cenk 2, Emre, Murat Erdoğan, Gökhan, Şahin ve Merthan da birer gol kaydetti. Andre Moritz, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’a gol atmayı başarırken, Fenerbahçe’ye ise bu sezon henüz gol atamadı.

Haberin Devamı