Ekonomi Kasko ve trafik poliçelerini tek tıkla alın!

Kasko ve trafik poliçelerini tek tıkla alın!

Paylaş
Kasko ve trafik poliçelerini tek tıkla alın!

Son yıllarda gelişen teknoloji ile birlikte günlük hayatı etkisi altına alan dijitalleşme süreci, dönüşümünü ve gelişimini durmaksızın devam ettiriyor. vdf Sigorta da online işlemler ve mobil uygulaması ile hizmetlerini dijitale taşıyarak müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor

Hizmetlerini dijital platformlara taşırken müşteri ihtiyaçlarına ve deneyimlerine uygun, kullanıcı dostu tasarımlar kullanan vdf Sigorta’nın dijitalleşme yolundaki ilk uygulaması olan Online İşlemler; poliçe yenileme, online talep açma gibi fonksiyonları ile 2014 yılında Almanya Volkswagen FS AG tarafında inovasyon ödülüne layık görüldü.

Haberin Devamı

1 DAKİKADA POLİÇE SATIN ALMAK MÜMKÜN

Kullanıcılarının tüm dijital kanallarında aynı deneyimi yaşaması vdf Sigorta’nın dijital süreçlerinin en önemli parçası. Ödülle taçlanan bu gelişim ve dijitalleşme süreci 2016 Temmuz ayında kullanıma açtıkları vdf Sigorta mobil uygulamasıyla devam etti. vdf Sigorta Mobil uygulaması ile müşteriler, kasko ve trafik sigortası yenilemelerini yapabilirken aynı zamanda da poliçe detaylarını görüntüleyebiliyor, kaza anında hasar servisine ulaşabiliyor, kampanya ve bildirimlerden anında haberdar olabiliyorlar. vdf Sigorta dijital kanallarını kullanan müşterileriler poliçesini ihtiyacı olduğu her an cebinde online olarak taşıyabiliyor, böylelikle hem kağıt poliçe taşıma yükünden kurtuluyor hem de doğal kaynaklarımızın korunmasına katkıda bulunuyor. vdf Sigorta, 2017 Temmuz ayı itibarıyla da mevcut müşterilerin poliçe yenileme işlemlerine ek olarak, sektördeki tüm kullanıcıların sıfır ya da ikinci el araçları için web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden ihtiyaçlarına uygun kasko ve trafik sigortalarını satın alabilmelerini de sağladı. Tüm bu gelişmelerle birlikte ortak müşteri deneyimi odaklı geliştirdikleri dijital kanalları üzerinden 2017 yılında toplam yenileme adetlerinin yüzde 5’i oranında poliçe satışı gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

UYGULAMA ÜCRETSİZ İNDİRİLEBİLİYOR

Uygulama ücretsiz indirilebiliyor vdf Sigorta’dan yapılan açıklamada şöyle denildi: “Dijitalleşme her zaman gelişen ve değişen bir süreç; biz de bu süreci müşterilerimiz için hizmet kalitesine dönüştürerek teknolojiyi daima yakından takip etmeye, yeniliklere hızla adapte olmaya ve çalışmalarımızdaki sürekliliğe devam edeceğiz.” Siz de vdf Sigorta’nın ayrıcalıklı dünyasına katılmak istiyorsanız www.vdfsigorta.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. vdf Sigorta Mobil uygulamasını da AppStore ve Google Play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. (ilandır)