Ekonomi Katar'da 20 milyon liralık imza

Katar'da 20 milyon liralık imza

Paylaş
Katar'da 20 milyon liralık imza

Teknik Yapı, Katar’da düzenlenen Expo Turkey By Katar 6 projeyle katıldı.

Üç günlük fuar sonunda şirket yaklaşık 20 milyon liralık ön satış sözleşmesi imzaladı. Katılımın az ama öz olduğunu ifade Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, fuarı isabetli bir organizasyon olarak değerlendirdi.

Fuarın çok başarılı geçtiğini söyleyen Umut Durbakayım, “Fuar standına gelen ziyaretçilerin genelde direkt alıcı ve fon sahipleri olması, burada bulunma amacımıza ulaşmamızı sağladı. Bunun ötesinde sadece Katarlı yatırımcıların değil, Körfez ülkelerdeki yatırımcıların da fuarı ve standımızı ziyaret etmesi, daha geniş bir bölgeye açılmamızı sağladı. Aslında bu açılım için daha önce hazırlığımızı yapmıştık. Fuara katılmadan önce Körfez ülkelerindeki yaklaşık 10 bin potansiyel müşteriye SMS mesajı ile firmamız ve projelerimiz hakkında davet ve bilgi gönderimi yapmıştık. Yaklaşık 20 milyon lirayı aşan miktarda ön sözleşme yaptık” dedi.

Teknik Yapı, Metropark projesinden dört, Evora Denizli’den iki ve Uplife Kadıköy’den ise 13 ön talep için protokol imzaladı. Ayrıca yeni başlayacağı üç projeyi ziyaret edecek iki yatırımcı gruba İstanbul’da görüşme randevusu verdi.

Haberin Devamı