Magazin Kate Middleton'ın inceliğinin sırrı

Kate Middleton'ın inceliğinin sırrı

Paylaş
Kate Middleton'ın inceliğinin sırrı

Tüm dünyanın ne giydiğini ve yiyip içtiğini çok merak ettiği Kate Middleton'ın iki çocuk dünyaya getirmesine rağmen bu kadar ince kalmasının sırrı ortaya çıktı

Genç kızlık dönemlerinde balık etli olan 34 yaşındaki Middleton son dönemde tüm dünyayı kasıp kavuran "plank" çılgınlığının sıkı takipçilerinden biri. Yere uzanıp yapılan ve herhangi bir ekipman gerektirmeyen plank özellikle kol ve karın kaslarının sıkılaşmasını sağlıyor. Bunun yanı sıra plank hareketleri sayesinde vücudun tüm kasları dengeli bir biçimde çalışıyor.
Özellikle de karın kaslarını güçlendirmek isteyenlere mekik çekmek yerine önerilen yeni kuşak bir egzersiz yöntemi plank.

Ama Kate Middleton'ın iki çocuk annesi olmasına rağmen böyle incecik görünmesinin tek sırrı bu değil. Aynı zamanda Kaliforniyalı bir kişisel eğitmen olan Greg Glassman tarafından yaratılan CrossFit'in de tutkunlarından biri Middleton.Sıkı bir diyet programı da uygulayan Kate Middleton boş kaldığı her anını da hareket ederek değerlendiriyor. Kimi zaman kocası William ile kimi zaman da kardeşi Pippa ile birlikte bisiklete biniyor.

Kensington Sarayı'ndan bir kaynağın anlattığına göre Kate Middleton her gün en az bir saatini spora ayırıyor. Önce ısınma hareketleri yaptıktan sonra kaslarını çalıştırıyor.Middleton'ın hem bedenini hem de fiziksel görüntüsünü korumak için başvurduğu yollardan biri de yoga yapmak. Pilates de vazgeçilmezleri arasında.Boyu 1.75 cm olan Kate Middleton'ın kilosu da 53 civarında.


Kate Middleton evlenmeden önceki yıllarında şimdikinden daha kiloluydu. Düğünden önce neredeyse iki beden incelen Middleton, bu görüntüsünü de korumaya kararlı. Bunun için özel bir beslenme programı da uyguluyor.Antioksidanlar yönünden zengin bir diyet uygulayan Middleton, ağırlıklı olarak salata, sebze ve meyve yiyor.



Haberin Devamı