Yaşam Kate Middleton söz hakkı istiyor

Kate Middleton söz hakkı istiyor

Paylaş
Kate Middleton söz hakkı istiyor

Son olarak Ulusal Tenis Merkezi'ne ziyaretiyle eleştirilen İngiliz Kraiyet Ailesi'nin gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın artık söz sahibi olmak istediği öne sürüldü.

Eylül ayında üçüncü bebeğine hamile olduğunu duyuran ve her 100 kadından birinde rastlanan ‘hyperemezis gravidarum’ hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Cambridge Düşesi Kate Middleton (35), Kensington Sarayı’nda özel bir görüşme yaptı.

Düşes’in Kraliyet Vakfı ile yaptığı görüşmede artık saray işlerinde daha fazla söz sahibi olmak istediğini söylediği iddia edildi.


DOĞUM SONRASINI PLANLIYOR


Hamileliğin zor geçmesi nedeniyle görüşmelerden, davetlerden uzak kalan Middleton’ın üçüncü bebeğini dünyaya getirdikten sonra daha çok aktif olmak istediği de söylenenler arasında.

Düşes son olarak Ulusal Tenis Merkezi'nde bir etkinliğe katılarak sağlığını riske atmakla eleştirilmişti.



Hiperemezis gravidarum nedir?

Hiperemezis gravidarum, hamilelik esnasında ağır sabah bulantısı ile kendini gösteren nadir bir sağlık sorunu. Kusmanın şiddetine bağlı olarak kilo kaybına, dehidrasyona ve kanda veya idrarda toksinlerin birikmesine yol açabiliyor. Hastalık bazı durumlarda kan kusmaya da sebep olabiliyor.

Haberin Devamı