Türkiye (Son Dakika) Katil koca teslim oldu!

Katil koca teslim oldu!

Paylaş
Katil koca teslim oldu!

İstanbul Esenler'de eşini boğup öldürdükten sonra cesedin üzerine kokmasın diye naftalin dökerek kaçan Sedat Aydın Ankara'da polise teslim oldu

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Esenler Davutpaşa Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 35 yaşındaki üç çocuk annesi Zehra Aydın, ikinci evliliğini yaptığı eşi Sedat Aydın tarafından boğularak öldürüldü. Genç kadından 2 gün boyunca haber alamayan yakınlarının çilingir yardımıyla daireye girmesi üzerine korkunç olay ortaya çıktı. Daireye giren yakınları genç kadının cesediyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Çilingirle açılan kapının ardından cesedi bulunan Zehra Aydın’ın boğularak öldürüldüğü daha sonra üzerine naftalin döküldüğü tespit edildi. Polis cesedin başında 2 aylık eşi Sedat Aydın'ın bıraktığı "En kısa zamanda teslim olacağım" yazılı bir not buldu.

Cinayet Büro Amirliği tarafından olaydan sonra başlatılan soruşturmada olayın faili Sedat Aydın’ın Ankara’ya kaçtığı tespit edildi. Polis şüpheliyi yakalamak için Ankara’da kalabileceği adreslere baskın yaparken, bir polis merkezine giden şüpheli Sedat Aydın teslim oldu. Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediği öğrenilen Sedat Aydın’ın İstanbul’a getirilerek sorgulanacağı öğrenildi.

DHA