Gündem Katil ormanda yakalandı

Katil ormanda yakalandı

Paylaş
Katil ormanda yakalandı

Ümraniye'de vücudunda derin kesik izleriyle öldürülmüş halde bulunan Hakan Aydın'ın katil zanlısı ormanda rambo bıçağıyla yakalandı

Ümraniye Ihlamurkuyu Mehmet Akif Sokakta geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen olayda Hakan Aydın (22) vücudunda derin kesik izleriyle öldürülmüş halde bulunmuştu.

Olayı çok yönlü olarak soruşturan Ümraniye Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri detaylı bir çalışma başlattı. Yapılan araştırmada zanlı Hasan Akman'ın eşinin yaklaşık 1 ay önce ortadan kaybolduğu ve hakkında polise kayıp müracaatında bulundukları, müracaattan bir gün sonra ise Arzu Akman'ın Ataşehir'de bulunduğu belirtildi.

Arzu Akman'ın eşine kendisini üç kişinin kaçırıp Taşdelen'de ormanlık alanda tecavüz ettiğini söylediği öğrenildi. Cinayetin işlendiği gün ise, katil zanlısı Hasan Akman'ın mahalleden tanıdığı ve aralarında zaman zaman tartışma yaşadığı Hakan Aydın'ın Akman'ın evine gelip olay çıkardığı tespit edildi.

İddiaya göre alkollü olduğu belirtilen Hakan Aydın'ın evin önünden ayrılıp bir süre sonra tekrar gelerek Hasan Akman ile tartıştıkları öğrenildi.

Tartışma sırasında “Eşini ben kaçırttırıp tecavüz ettirdim" demesi üzerine Hasan Akman'ın evden aldığı Rambo bıçağıyla Aydın'ın bıçaklayarak kaçtığı tespit edildi

KATİL ZANLISI VE KARDEŞİ ORMANDA YAKALANDI

Olayın ardından katil zanlısı Hasan Akman ve ağabeyi Mehmet Akman'ın beraber kaçarak Hekimbaşı Mahallesindeki Çırçır ormanlarında saklandıkları tespit edildi.

Polis gelen ihbar üzerine ormanlık alanda yaptığı araştırmada katil zanlısı ve ağabeyini kovalamaca sonucu yakaladı.

"NAMUS MESELESİ PİŞMAN DEĞİLİM"

Yakalanan iki kişi bugün emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hasan Akman, “Namus meselesi Pişman değilim" diye konuştu.

Cinayette kullanılan Rambo bıçağının üzerindeki kan izleri dikkat çekerken, katil zanlısı bıçağı nereden aldığını söylemedi.

Ramazan ALMAÇAYIR İSTANBUL (DHA)