Türkiye (Son Dakika) 'Katil yakalandı ama mutlu değiliz'

'Katil yakalandı ama mutlu değiliz'

Paylaş
'Katil yakalandı ama mutlu değiliz'

Motosikletleriyle Güneydoğu turuna çıkan Abdullah Türk (51) ile Engin Öksüz'ün (33) cesetleri 24 Temmuz'da Şanlıurfa'da bulunmuştu. Katil zanlısı Hasan Y. (39) dün gözaltına alınmıştı. Haberi duyan acılı baba Hasan Öksüz (64), "Katil yakalandığı için mutluyuz diyemeyeceğim" dedi

Buna sevinmek mi lazım ağlamak mı lazım bilemiyorum. Katil yakalandı. İyi oldu ancak benim o gencecik çocuğum geri gelmeyecek. Yazık günah. Biz bir aydır ağlıyoruz. Buna alışmak çok zor. Bundan sonraki hayata alışmak zor. Benim çocuğumu tanıyanlar, herkes pırlanta gibi çocuk olduğunu söylerler. Ama maalesef bir insanın iyi olması onun yaşaması için bir sebep değilmiş demek ki. Sen gözüne bakmaya doyamıyorsun başkası gözünün yaşına bakmıyor" Olayda çelişkiler olduğunu belirten baba Öksüz, “Bu işte de çelişkiler olduğunu düşünüyorum. Önce hırsızlık olayı değil denildi. Üzerlerindeki her şey duruyor denildi. Şimdi bize gelen haberlerde hiçbir şeyi olmadığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Adam yakalanmış parası için aldım demiş. Ve bir kişi olduğu söyleniyor. Ben bir kişi olduğuna inanmıyorum. Benim çocuğum en az 3 kişiye dayanabilir. Bunun altından başka bir şey de çıkabilir. Ben onun göstermelik bir şey de olabileceğini düşünüyorum" dedi. Öksüz, çocuklarından ayrı geçen yaklaşık bir ayı ise gözyaşları içinde şöyle anlattı: “Her gün ağlamakla geçiyor. Her gün mezar başına gidiyoruz. Ağlamak var uyku yok.

Allah ki Baba Hasan Öksüz, oğlunun duvarda asılı fotoğraflarına gösterdi. Öksüz, fotoğraflara bakıp duygulandı.

Cengiz ÇOBAN / DHA