Türkiye (Son Dakika) Katil zanlısı oy kullandıktan sonra yakalandı

Katil zanlısı oy kullandıktan sonra yakalandı

Paylaş
Katil zanlısı oy kullandıktan sonra yakalandı

Denizli'nin Çal İlçesi'nde, geçen 20 Nisan'da boğularak öldürülmüş ve çıplak halde bulunan 32 yaşındaki Hüseyin Sancar'ın katil zanlısı olarak aranan dördüncü kişi 63 yaşındaki H.S., seçimde oyunu kullanmasının ardından yakalandı

Geçen 20 Nisan’da, Sakızcılar Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda mantar toplamaya çıkan vatandaşlar, üzeri çalı ve taşlarla kapatılmış erkek cesedi buldu.

Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede çıplak erkek cesedinin 28 Mart’tan bu yana kendisinden haber alınamayan dolandırıcılıktan sabıkalı Hüseyin Sancar’a ait olduğunu tespit etti. Ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduğu öğrenilen Sancar’a Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu’ndaki yapılan otopside, boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

ÖNCEDEN 3 KİŞİ TUTUKLANDI


Soruşturmayı derinleştiren jandarma, geçen 14 Mayıs’ta, Sancar’ın en son 26 yaşındaki H.Ö., özel güvenlik görevlileri 27 yaşındaki E.Ş ve 26 yaşındaki H.A. ile birlikte görüldüğünü belirledi. Bunun üzerine gözaltına alınan üç şüphelinin ifadelerinden; Sancar’ı kendilerini kamuda işe yerleştirme bahanesiyle toplam 20 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle ormanlık alanda öldürdükleri, tanınmaması içinde üzerindeki kıyafetleri çıkardıkları öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 3 zanlı, tutuklandı.

Jandarma, olayla ilgili dördüncü kişi olarak aranan H.S.’nin oy kullanmak için Honaz İlçesi’nin Dereçiftlik Mahallesi’ne geleceğini öğrendi. Sandık çevresinde önlem alan jandarma ekipleri, H.S.’yi oy kullandıktan sonra okuldan çıkarken gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen H.S. de tutuklandı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

Haberin Devamı