Gündem Katil zanlısından şok eden itiraf

Katil zanlısından şok eden itiraf

Paylaş
Katil zanlısından şok eden itiraf

Afyonkarahisar'da cesedi parçalanarak, kentin 3 değişik yerine atılan 56 yaşındaki Kemal Gözel'in cinayet şüphelisi inanılmaz bir itirafta bulundu

Evli ve 5 çocuk babası Kemal Gözel'in, geçen salı günü sabah saatlerinde başı, kolları ve bacakları parçalanarak 3 ayrı yerde yol kenarlarına atılan cesedi bulundu.

Cinayet şüphelisi olarak olaydan olaydan bir gün sonra gözaltına alınan Serhan Hasar tutuklandı. Hasar'ın polisteki ve savcılıktaki ifadelerinde cinayeti ayrıntılarıyla anlattığı ortaya çıktı.

Afyonkarahisar'a sözleşmeli hemşire olan eşinin tayini nedeniyle 2006 yılında geldiğini belirten Serhan Hasar, sürekli bir işi olmaması nedeniyle amele pazarında iş aradığını söyledi.

"BANA KOLA İÇİRDİ"

Kemal Gözel ile yaklaşık 2 ay önce bir cami avlusunda tanıştıklarını kaydeden Serhan Hasar, olay günü yine cami avlusunda buluştuklarını, sonra onun teklif ettiği inşaat işini konuşmak için kendi evine gittiklerini anlattı. Serhan Hasar, şunları söyledi:

“Eşim yıllık izinini kullandığı için Manisa'nın Salihli İlçesi'ne gitmişti. Bizim eve gelirken bir bakkaldan bir şeyler aldık. Evde ben kola içtim, o da şarap. Bu sırada ben de ona birkaç kez mutfaktan buz ve ekmek getirdim. Başımın ağrısı geçmediği için bana kola içmemi ve başımın ağrısına iyi geleceğini söyledi.

Ben de onun bana verdiği kolayı içtim. Kola içtikten sonra kanepeye uzandım. Kendimden geçmişim. Uyandığında çırılçıplaktım ve Kemal Gözel üzerimdeydi. Bana tecavüz etmiş.” Serhan Hasar, bu olaya sinirlendiğini ve eline geçirdiği bıçakla önce Gözel'in cinsel organını kestiğini, sonra bıçakla öldürdüğünü anlattı.

CESEDİ TAŞIYAMAYINCA PARÇALAMIŞ

Cesedi, yorgana sararak sokağa atmak istediğini ancak kaldıramadığını belirten Serhan Hasar, sonrasını soğukkanlılıkla şöyle anlattı: “Evde her taraf kan olmuştu. Cesedi taşıyamadığım için parçaladım.

Cesedi banyoya götürerek önce başını sonra diğer yerlerini kestim. Büyük bir poşete koyarak, pazar arabasıyla götürerek, dışarı attım. Götürdüğüm poşetleri boşaltarak, poşetleri ve elbiselerini evdeki sobada yaktım. Daha sonra banyoda bir parça kaldığını görünce, onu da kül dolu bir çuval ile evin önündeki çöpe bıraktım.”

DURUMU ANNESİNE ANLATTI

Kemal Gözel'in parçalanmış cesedini değişik yerlere attıktan sonra evdeki kan lekelerini de temizlediğini anlatan Serhan Hasar, çarşıya çıktığında, Adıyaman'daki annesine telefon ederek, onu babasıyla birlikte Afyonkarahisar'a çağırdığını söyledi.

Annesinin kendilerini neden çağırdığını ısrarla sorması üzerine cinayeti anlattığını belirten Serhan Hasar, “Annem ‘Baban duymasın o kalp hastası, kriz geçirir” dedi ve kendisinin geleceğini söyledi. Annem sabah saat 04.00 gibi geldi ve ne yapacağımı sordu. Ben de teslim olacağımı anlattım. Birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne gittik, teslim oldum” dedi.

Serhan Hasar, teslim olmadan önce ailesinin yanında olan eşini aradığını ancak telefonda çocuğunun sesini duyunca ona cinayet işlediğini söyleyemediğini anlattı.

Sezer KÜÇÜKKURT/AFYONKARAHİSAR (DHA)

3