Gündem Katilin yüzsüzlüğü

Katilin yüzsüzlüğü

Paylaş
Katilin yüzsüzlüğü

Bursa'da kız meselesi yüzünden çıkan kavgada yeğenini dövenlerden hesap sormak için parkı basıp rastgele ateş açan Muharrem Kutay, olayla ilgisi olmayan 17 yaşındaki Eray Eren'i öldürmüştü. 25 gün sonra yakalanan katil, polise “Tebrik ederim” dedi

30 POLİS ARADI

Haberin Devamı

Bursa Temenyeri Parkı’nda 25 gün önce gençler kız meselesi yüzünden kavga etmişti. Kavgada yeğeni Furkan Kutay’ı (16) dövenlerden hesap sormak isteyen Muharrem Kutay (45) parka gitti.

Amca, yeğeniyle kavga eden gruba doğru rastgele ateş edip olayla ilgisi olmayan Eray Eren’i (17) öldürmüştü. Polis, 30 kişilik ekip kurup Muharrem Kutay’ın peşine düştü. Amcanın, yurtdışına kaçmak için sahte pasaport, ehliyet ve yabancı uyruklu bir kadınla evliymiş gibi sahte evlenme cüzdanı çıkarttığı belirlendi.

TETİKÇİ ÇIKTI

İstanbul’a rahat gitmek için kiraladığı kamyona eskiciden aldığı ev eşyalarını yükleyen Muharrem Kutay’ı dün yolda pusu kuran polis yakaladı. Muharrem Kutay, “25 gün sonra beni yakaladınız. Tebrik ederim” dedi.

Haberin Devamı

Evli, 3 çocuklu Muharrem Kutay’ın 1996’da öldürülen işadamı Nesim Malki cinayeti için Erol Evcil tarafından tetikçi olarak tutulduğu, ancak para konusunda anlaşamadığı için bu işten vazgeçtiği öğrenildi.

Hüseyin TÜCCAR/DHA