Dünya Katliam tebriği

Katliam tebriği

Paylaş
Katliam tebriği

İsrail Savunma Bakanı Barak, Türk gemisine, kanlı baskını düzenleyen komandoların üssüne giderek “Hükümet adına teşekkür ederim. Zayıflara merhamet edilmez” dedi

ŞAYETAT 13’E KUTLAMA

Haberin Devamı

Gazze Şeridi’ne yardım malzemesi taşıyan “Özgürlük Filosu”na düzenlenen kanlı baskın nedeniyle İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak dünyanın tepkisini çekmiş, kendi ülkesinde de başarısız bir operasyon yürütmekle suçlanmıştı.

Ehud Barak dün İsrail Genelkurmay Başkanı Gabi Aşkenazi ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Eliezer Marom’la birlikte, Mavi Marmara gemisine baskın düzenleyen “Şayetet 13” komandolarının Atlit’teki üssünü ziyaret etti.

‘BURASI ORTADOĞU’

Ehud Barak Altit Üssü’nde yaptığı konuşmada, “İsrail Hükümeti adına size teşekkür etmeye geldim. Görevinizi tamamladınız ve filonun Gazze’ye ulaşmasını engellediniz” dedi.

Ehud Barak, komandolara şöyle seslendi: Şunu hiç unutmamalıyız, biz Kuzey Amerika’da ya da Batı Avrupa’da değiliz, Ortadoğu’da yaşıyoruz. Burada zayıflara merhamet edilmez ve kendini savunmayanların ikinci şansı olmaz. Siz kendi hayatlarınız için savaşıyordunuz. Komutanlarınızdan da bunu duymuş oldum.

Haberin Devamı