Dünya Katliam yaşanırken şarkı söyletti

Katliam yaşanırken şarkı söyletti

Paylaş
Katliam yaşanırken şarkı söyletti

Meksika'da silahlar patlarken öğrencilere şarkı söyleten öğretmen kahraman oldu

Monterrey'de bir kreşte ders verdiği sırada dışarıdan silahlı çatışma seslerinin gelmesi üzerine 5-6 yaşındaki çocuklara yere yatmalarını söyleyen Martha Rivera Alanis, daha sonra sakinleşmeleri için onlarla birlikte şarkı söyledi. Olay anının görüntüleri ortaya çıkarken, öğretmene gösterdiği olağanüstü cesaret dolayısıyla sertifika verildi.

Kendisi için düzenlenen özel bir törenin ardından konuşan öğretmen, "Elbette korktum, ama çocuklarım sayesinde bunun üstesinden gelebildim" diye konuştu.

Olayı cep telefonuyla görüntüleyen öğretmenin korku içinde yere yatan 15 çocuğu tatlı sözlerle şarkı söylemeye ikna ederek rahatlattığı görülüyor.

Öğretmenin korkan bir kız çocuğuna "Hayır, aşkım, hiçbir şey olmayacak, sadece küçük yüzünü yere koy" dediği duyuluyor.

33 yaşındaki öğretmen, öğrencilerin başka bir şeye odaklanmaları için Barney & Arkadaşları adlı TV programından bir şarkı söylüyor. Şarkının sözleri, "Yağmur damlaları çikolata olsa, orada olmak ve ağzımı açıp onları tatmak isterdim" diye devam ediyor.

Bu sırada Alfonso Reyes okulunun korku içinde yere yatmış minik öğrencilerinin şarkıya eşlik ederek gülümsemeye başladığı görülüyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5516","5516","201106","5516-10.jpg");