Dr. Haydar Dümen Kavak yelleri eserken...
HABERİ PAYLAŞ

Kavak yelleri eserken...

Haberin Devamı

Gençlikte damarlardaki kan rahat durmuyor, başta kavak yelleri esiyor. Heyecanlı ve sabırsızsınız ama karşınızdakini düşünün. Acemilikle atacağınız yanlış bir adım pek çok kişiyi üzebilir. Huzurunuzu kaçırmamak için sabırlı olmayı deneyin.

BÖYLE SORU YOK!

Nişanlım çok ateşli

23 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlım çok istekli ve ateşli. Sürekli ilişkiye girmek istiyor. Yoruldum artık. Evlenmek hata mı olacak?

CEVAP

Sevgili okurum,

1) Sürekli ilişki ya bıktırır ya da düzen bozdurur. Bu yol genellikle evliliğe gitmez, şansının yüzde 50’sini kaybetmişsin.

2) Neye göre nişanlısın? Aranızda birer yüzük takarak mı yoksa eş, dost düğün dernek yaparak mı?

3) Nişandan önce de bu işin oyuncusu muydunuz?

4) Nişanlın evlilik tarihini uzatıp bin dereden su getiriyor mu?

5) Sen bu konuda kararsızsın. Evlenirseniz sorun olmayacak. 6 ay sonra sayılar azalacak, eşin yatar yatmaz uykuya dalacak. Ya da haftada 3-5’e zor ulaşacaktır, bu böyle biline.

Kız neden tatmin olmadı?

23 yaşındayım. Cinsel organım 23 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, tatmin olmadı. Boyutla ilgisi yoktur sanırım. Sorunu ne olabilir?

CEVAP

Dikkat, dikkat! Özellikle erkekler ve tüm okurlarım, ölçüler burada. Ya erkeklerdeki büyüklük özlemiyle süslü umutlar nerede? Onlar havada! İşte kanıt, işte yanıt. Tıpkı sınırı aşan büyük el, ayak, burun gibi. Organ da aynen böyledir. Doymak bilmeyen ego ve mide, büyük hayal, büyük iştah hem sahibine hem de ailesine zarar verir. Bilim sayısal değeri vermiş, 10-17 santim arası normal demiş. 1-2 santim alttan, üstten pay bırakmış, gerisi bizlere kalmış. Yani balta ile ağaç oyma işlemi yapılmaz, vida ile toprak kazılmaz!!!

Gözüm hep kadınlarda

18 yaşındayım, isteğim çok. Hiç ilişkiye girmedim. Gözüm hep kadınlarda. Yaşlı- genç fark etmiyor, birlikte olmayı hayal ediyorum. Günde 5 kere mastürbasyon yapıyorum. Ne olacak halim?

CEVAP

Olması gereken olacak okurum. Dersler nanay, içindeki cinsellik ateşi şinanay ki şinanay. Psikolojin için güzel, çirkin, genç, yaşlı fark etmiyor. İçin kaynıyor, ağzının suyu akıyor. Akıl donmuş, mantık kaçak yapıyor. Kapılmışsın sele, gidiyorsun tersine. Hayalindeki özlemin tadına bakmadın. Vitrine hep ağzının suyunu akıttın. Günde 5 kez eylemle, kendini yani iradeni dağıttın. Şu anda boşa kulaç atıyorsun, bana ne soruyorsun? Çünkü olayı ve sonucu sen daha iyi biliyorsun.

Boyu kısa, sperm yok

17 yaşındayım. Penisim küçük. Bu beni tedirgin ediyor. Bir de meni gelmiyor. Yoksa ben kısır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir üroloji uzmanına gideceksin. Uzman arkadaşımız bu olayın teşhisini koyacak. Gerekirse tedavi edecek.

Eşim ön sevişmeden hoşlanmıyor

27 yaşında kadınım. 1.5 yıldır evliyim. Eşim 38 yaşında. İlişkiye girdiğimizde eşim ön sevişme yapmak istemiyor. Bunun sebebi ne olabilir? Beni sevdiğini söylüyor.

CEVAP

Sevgili okurum, eşin seni seviyor. Ön sevişme yapmamasının nedenlerinden biri aceleci olması. Yani karşında dayanamıyor, sonuca gitmeyi istiyor. Bu konuda sen haklısın. Her şey kuralına göre olsa sadece tensel değil, ruhsal doyum da sağlanır. İşte aşk da, seks de budur.

Beni reddetti

19 yaşındayım. Kız arkadaşıma “Seninle birlikte olmak istiyorum” dedim. Beni reddetti, özgüvenim sıfırlandı. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, aklını kullanacaksın. Kız “Emredersin” dedikten sonra ‘Sakın geç kalma, erken gel’ şarkısını mı söylemeye başlamalıydı? Sen kızdan hayatını, onun yanında ailesi dahil ahlaki değerlerini istiyorsun. Buna nasıl yüzün tuttu? Değerli okurum, gençlik heyecanına ve acemiliğine veriyorum. Aman çocuğum, ar damarın zorlanıyor, sakın patlatma.

Karım rahatsız olur mu?

30 yaşındayım ve 5 ay sonra evleneceğim. Cinselliğe çok düşkünüm. İlişkiye girer girmez boşalıyorum ve isteğim azalıyor. Acaba bu durum eşime bir rahatsızlık verir mi?

CEVAP

Değerli okurum, umuyorum, istediğin mutluluğa ulaşacaksın. Olabilir, erken boşalman devam eder, evlilikten birkaç ay sonra çare ararız, hiç dert etme.

Kızlar soğuk davranıyor

18 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Kızlar bana karşı soğuk. Evlenince sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hiç ilişkiye girmedim ne demek? Tabii girmeyeceksin. Bu yaşlarda kızlarla ilişki tsunami gibi seni dipten bir yaralar ki hanyayı Konya’yı anlarsın. Şimdi flört zamanı. Arkadaşlık kuracaksın. Kızlara cinsel gözle bakarsan, onlardan çıkar beklersen, kızlar bunu anlar ve kaçar. Kaçırmamak için önerilerime dikkat!

Hiç isteğim yok

22 yaşındayım ve nişanlıyım. Kızlara karşı ilgim yok. Nişanlıma dokunamıyorum, isteksizim. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. 25’li yaşlara doğru gel. Cinsel kimliğin oluşsun. Bu arada cinsel birleşmeler için bir olanak aramaya bak. Taşlar yerle yerine oturduktan sonra evlen ki kızı da düş kırıklığına uğratma. İstek olmadan evlenilmez.

Krem yararlı mı?

Penisim 13 santim. Cinsel ilişkiye girersem sorun yaşar mıyım? Cinsel organımın boyu yeterli mi? Penisi büyüten kremler var, yarar sağlar mı? Yan etkileri var mı?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organını büyütmeye ihtiyacın yok. Normaldir, yeterlidir. Bir bakıma idealdir. Pomat momat hiçbir şey büyütmez. Haftada 1-2 kez mastürbasyon yapar, hayatına bakarsın.

Biraz ileri gittik

24 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde ileri gittik. Fark ettim ki 10 santim içeri girmişim. Birkaç dakika sonra kan geldiğini gördük. Zarı bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş, biten bitmiş, kızlık zarı yırtılıp kanamış.

İlişkide zorlanıyorum

40 yaşındayım, 5 yıllık evliyim. Yıllar içinde çok kilo aldım. İlişkide zorlanıyorum, bazen hiç olmuyor. Eşimin mutsuz olduğunu fark ediyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, tehlike çanları çalıyor. Hemen kilo vermeye çalış. Elbette o kiloyla tık nefes olacaksın. Karınla birlikte olduğunda o göbek arada dağlar gibi engel oluşturacak. Kadın sarılmak istese, iki eli kalça hizanda kalacak. O sırada penis de kasıktaki yağ dokusunun içine kayacağından arayıp bulmakta zorluk çekeceksin. Ne yap et, zayıfla.

Yeniden kan gelir mi?

Erkek arkadaşımla kıyafetlerimiz varken sürtünme yoluyla birlikte olduk. Benden açık renkte kan geldi. Çok korkuyorum. Acaba kızlık zarım zedelenmiş midir? Bir daha ilişkiye girsem kan gelir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, tahriş oldu. Zar esnek değilse ilişkide kan gelecek. Esnekse gelmeyecek. Bunlar yapısal özellikler.

Hamile kalma ihtimalim var mı?

20 yaşında kızım. Adet döneminden bir gün sonra sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik. Vajinamın üzerine sperm bulaştı. Size hamile kalma riskim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, yok yavrum.

GÜNÜN SÖZÜ

Kendi resim tablosunu çizen en usta ressam doğadır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder