Dr. Haydar Dümen Kavak yelleri eserken
HABERİ PAYLAŞ

Kavak yelleri eserken

Gençlik güzel şey, ilk arkadaşlıklar, flörtler, aşk zannedilen karmaşık duygular hep bu yaşlara denk gelir, ayaklar yerden kesiliverir. Çoğu zaman her şeyi bir an önce yaşamak, hayata hızlı adımlarla başlamak için acele edilir. Aklınızın bir köşesine kazıyın; her şeyin bir zamanı var...

[[HAFTAYA]]

Penisim işe yaramıyor

22 yaşındayım, yakışıklıyım. Penisim büyük ama işe yaramıyor. Çünkü erken boşalıyorum. Seksten zevk almıyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, daha ne istiyorsun? Kaymaklı ekmek kadafıyının kaymağı mı az geldi? Yoksa saçma bir düşünce aklını peynir ekmekle mi yedi?

Haberin Devamı

Cinsellikten soğursam...

20 yaşında kızım. İlk ilişkiye girdiğimde çok sancım olmuş, kan gelmemişti. Doktor “Bakiresin, kızlık zarın bozulmamış” demişti. Bir ay sonra düğünüm var. Acı çekerim diye korkuyorum. Cinsellikten soğursam ne olacak?

CEVAP

Sevgili okurum, her acı kendinden soğutsaydı, hiç kimse acılı yemek yemezdi, bu bir. İkincisi; kızlık zarı sağlam ya da yırtılmış, sen bakire değilsin. Çünkü o tatlı mamayı yemişsin. Zar kesin bir kanıt değil. Eşin birazcık uyumlu, uslu olursa acıyı az duyacaksın.

Kızlar beni terk ediyor

23 yaşındayım. Birlikte olduğum kızlarla 1 saat içinde 6 kez ilişkiye giriyorum. Bu yüzden kızlar beni terk ediyor. Bende bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, senin organa gerekiyor sağlam bir el. Tutu mu başını ezsin. Bu kadar kızın canını okuma diye dersini versin. Bana göre sen daha kızın nefesinin kokusunu bile bilmezsin. Hadi biraz işinin başına dön.

İlişki sırasında sürekli kan geliyor

25 yaşındayım. Cinsel ilişki sırasında bazen kan geliyor ve acı hissediyorum. Bu durum beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor.

CEVAP

Değerli okurum, idrar tahlili yaptır. Bir ürolog kontrolü gerekiyor. Bir araştırsınlar bakalım. Sonrasını düşünürüz.

Kan gelmedi, neden?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım 18 yaşında. İlişkide kan gelmedi. Sevgilim 2 yıl önce bir darbe aldığını ve kanaması olduğunu söyledi. Acaba kızlık zarı o zaman patlamış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, ne yapacaksın? Kızın namusunu ya da zarını o kadar koruyacak idiysen, neden onunla yattın? Evlenecek misin bilemem. Evleneceksen sineye çek. Ama evlenmeyeceksen bu kızla fazla oynama. Üstelik de suçlama. Ortada bir suçlu varsa birincisi sensin. İkincisi de sanal düşüncelerin.

Haberin Devamı

Sevgilim hamile kalır mı?

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olurken ben onun vajinasının üzerine boşaldım. Acaba hamile kalır mı? İkimizin de psikolojisi bozuldu.

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal kalmaz gözüküyor. Ama bu yaramaz, söz dinlemez spermlerin de ne yapacağını bilmiyoruz. Piyangodaki yöntemi uygulayacağız. Ya çıkarsa?

Kadınlara için istek arttırcı var mı?

26 yaşındayım. Sevgilimle uzun bir ilişkimiz var. İş cinselliğe gelince, o hiç isteğinin olmadığını söylüyor. İnternette araştırma yaptım. İstek uyandırıcı ilaçlar var. Damla şeklindeymiş. Sizce bu tür ilaçlara güvenilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, böyle bir ilacın varlığını ben bilmiyorum. Çünkü tıp literatüründe böyle bir ilaç yok. Olanlar ise tehlikeli ve zararlı.

Kız arkadaşım gebe kalmış olabilir mi?

Haberin Devamı

19 yaşındayım. Sevgilimle ilk deneyimimizi yaşamak istedik. Tam ilişki sarısında korktu. Bana mastürbasyon yaptı, ben eline boşaldım. Sevgilim de elini vajinasına sildi. Acaba hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalmadı. Kalmaz. Tabii binde bir ihtimal var ama umarım kalmaz.

Çok mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

15 yaşındayım ve çok mastürbasyon yapıyorum. Bir zararı olur mı? İnternette, gazetelerde pek çok resim var. Bunlar beni etkiliyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon sebeplerini az saydın. Saymakla bitmez ama ve mastürbasyon sebeplerin 10 katına çıkar. Hadi bakalım sen 10 kat daha mastürbasyon yap. Demek ki sebepler değil. O sebepleri yorumlayanlarda bitiyor iş.

Çok çekingenim, elim ayağıma dolaşıyor

21 yaşındayım. Kızlara karşı çok çekingenim. Yanımda kızlar varken elim ayağıma dolaşıyor. Mastürbasyon yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Niye böyleyim?

CEVAP

Değerli okurum, sen iradesiz, hassas ve iyi aile yetişmiş bir gençsin. Bu sorunlar aşılacak. Zaten bu yollar, bu sorunları aşmanın yılları ve yollarıdır. Kızlarla arkadaş ol. Onları cinsel bir obje gibi görme. Beğendiğin biriyle arkadaş ol. Bu arkadaşlığın flörte geçebilir ama cinsellik için asla acele etme, her şeyin bir zamanı var.

BÖYLE SORU YOK!

Neden sertleşme olmuyor?

19 yaşında, 1.86 boyundayım. Penisim 12 santim. 2 haftadır tam sertleşme olmuyor. 2 günde 1 mastürbasyon yapıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Vah vah değerli okurum, ya 2 haftada ne oldu sana? Yoksa hayat damarının kalbini mi kırdın? Yorup bitirdin ve önüne yemek istemediği yiyecekleri mi koydun? Üstelik sana ne oluyor? Başında sorumlu bekçi misin? Bırak dinlensin, havalar soğuk. Kimsenin kıpırdayacak hali yok. Kilonu da yazmadın. Bana göre bu ne demek? Aslında 12 santimi merak ediyor, psikolojik baskı altında kalan organının tatil keyfini bozuyorsun. 2 günde 1 mastürbasyon da tabloya eklenince, hadi bana müsaade, sırada bekleyenlerim var. Senin her şeyin yolunda. Eksik olan; önümüzdeki Sevgililer Günü’nde kim var kolunda?

GÜNÜN SORULARI

Karım çok isteksiz

30 yaşındayım, 5 yıldır evliyim. Karım çok isteksiz. Sadece ben istiyorum diye cinsel ilişkiye giriyor. Bu duruma üzülüyorum. Acaba nasıl düzeltebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, üstüne varıp eşini zorlama. Önünüzde 50 yıl var. Bu yıllar zor aşılır, kolayı için formül gayet basit. İki taraflı baskı ve ısrarlarda karşılıklı yüzde 50’lik bir özveri pek çok sorunu çözer. Eşin bu işi senin zevkin için yapıyor gibi. Böyle giderse sistem kendi kendini denetim altına alır ve doğanın yapısının kurallarına sığınır. İnsan ruhu son derece duyarlı, algılamaları ve yorumları farklıdır. Yapacakların: Onu ilişkiye hazırla, erotik bölge ve noktalarını öğren. Sıcak yaklaş, biraz da fanteziler umarım size mutlu bir cinsel yaşam yolu çizer. Siz beceremezseniz bir uzman hekim bu sorunları çözer.

Sevgilim hiç bir şey hissetmiyormuş

24 yaşındayım, kız arkadaşım 23 yaşında. Cinsel organım 19 santim. Sevgilim birlikte olurken hiçbir şey hissetmediğini söylüyor. Acaba sorun hangimizde?

CEVAP

Değerli okurum, Amerikalı Jane, doktoruna “Orgazm olamıyorum, kadınlarda G noktası varmış, bulamıyorum. Bana yardımcı olur musun?” der. Doktor kabul eder. Her hafta özel arama, tarama seansları başlar. 6 ay sonra kadın doktoruna “Buldun mu?” diye sorar. Doktorun “Bir buluyorum bir kaçırıyorum” yanıtına kadın “Üzülme doktor, senin kaçırdıklarını ben buluyorum” der. Dert ağlatır, şans güldürür. Bu konuda kadınlarda şans önemlidir. Değerli okurum, vajinanın girişteki 2-3 santimi duyarlı, geri kalan bölümü hissizdir. Bu nedenle kafayı penis boyuna takmayın, mutluluğu karşılıklı uyumda arayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder