Magazin Kavak Yelleri yeniden esiyor

Kavak Yelleri yeniden esiyor

Paylaş
Kavak Yelleri yeniden esiyor

“Kavak Yelleri” dizisi, kısa bir tatilin ardından bu akşam ekrana dönüyor

Başrol oyuncuları Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Sarp Apak ve Aslı Enver, yeni bölümlerde yaşanacak sürprizlerin seyirciyi çok şaşırtacağını söylüyor.

Aslı Enver: Mine’nin yerinde olsam polis koruması isterdim

Mine ve Deniz, “Kavak Yelleri”nin tatile girmeden önceki son bölümünde talihsiz bir kaza geçirdi. Yeni bölümlerde onları neler bekliyor? Sizden ipucu alabilir miyiz?
- Kazadan sonra Mine ve Deniz’i çok büyük sürprizler bekliyor. Önümüzdeki ilk birkaç hafta hayatlarındaki değişikliğin ilk yansımalarını izleyeceğiz. İlerleyen bölümlerde yaşanacaklar da izleyiciyi gerçekten çok şaşırtacak.

Gerçekte Özge gibi bir karakterle karşı karşıya kalsanız, Mine kadar olgun davranabilir miydiniz? O yapılanlar karşısında vereceğiniz tepki ne olurdu?
- Çok tedirgin olacağım kesin. Polis koruması isterdim önce. Bu şekilde içim rahat etmezdi, ne yapar eder Deniz’i buradan gitmeye ikna ederdim.

Bir sinema filminde oynamayı düşünüyor musunuz? Bu yönde teklifler var mı?
- Teklifler oldu, çok güzel senaryolar da geldi ama kendime en uygun bulduğum ve hikâyesinin samimiyetine fazlasıyla inandığım, Gökhan Horzum’un yazıp yöneteceği “Rakı Masası” oldu. O filmde rol alacağım ve bu yüzden çok heyecanlıyım.

İbrahim Kendirci: Ben Deniz’den daha iyi baba olurum

Siz de Deniz gibi iyi bir baba olur musunuz sizce? Çocuk sahibi olmak konusunda ne düşünüyorsunuz?
- Aslında Deniz çok fazla gelgitleri olan biri. Hep çabuk pes ediyor. Zaman zaman hırslarına yeniliyor. Sanırım ben ondan daha iyi bir baba olurdum.

“Kavak Yelleri” yaz dizisi olarak başlamıştı ama öyle başarılı oldu ki, ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri haline geldi. Bu süre zarfında sizin ertelediğiniz, dizi bitiminde hayata geçirmek istediğiniz bir proje oldu mu?
- Tiyatro, tiyatro, tiyatro... İyi ve kaliteli bir ekiple güzel bir oyun çalışmak ve turnelere çıkmak istiyorum.

“Mutlaka içinde olmalıyım” dediğiniz bir proje nasıl olmalı?
- Dediğim gibi iyi bir tiyatro projesinde yer almak istiyorum. Televizyon ya da sinemada ise “Kavak Yelleri”nde olduğu gibi uyumlu bir ekip ve iyi bir şirketle çalışmayı isterim.

Pelin Karahan: Aslı, Efe’nin emanetiyle hayata daha sıkı sarılacak

“Kavak Yelleri”, kısa bir süreliğine ekrana ara verdi. Siz bu süreci nasıl değerlendirdiniz?
- O ara, yeni bölümlerimize hazırlık süreci gibiydi aslında. Şimdi kaldığımız yerden aynı heyecanla devam ediyoruz. Yaz sonuna kadar bütün enerjimizle izleyicilerimizle olacağız.

Siz Aslı’nın yerinde olsaydınız, her şeye rağmen karnınızdaki bebeği dünyaya getirir miydiniz?
- Bu konuda bir şey söyleyemem. “Ben olsaydım şöyle yapardım” demek sadece lafta kolay. Aslı’nın hayatı boyunca başına zor şeyler geldi zaten. Bu durumda da güçlü olacağına inanıyorum. Ama “Pelin ne yapardı?” sorusuna kesin bir cevap vermek gerçekten çok zor...

Efe’nin yokluğu, bundan sonraki süreçte Aslı’yı nasıl etkileyecektir sizce?
- Onun yokluğunun nasıl bir his olduğunu zaten daha önceden biliyordu. O yüzden bence eskisinden daha zor olmayacak. Bu kez Efe’nin emanetini taşıyor. Bu onun hayata daha sıkı sarılmasını sağlayacak.

Sizi, dizi dışında reklam filmlerinde de görüyoruz. Yeni reklam filmi çalışmalarınız ya da yeni projeleriniz var mı?
- Şu an için yeni bir proje yok.

Sarp Apak: Güven bazen beni yoruyor

Dağhan Külegeç’in ikinci kez diziye döndüğü dönemde, siz bir süreliğine diziden ayrıldınız ve sonra tekrar geri döndünüz. Bu geri dönüşün size avantajı ya da dezavantajları oldu mu?
- Spordaki rotasyon gibi bir şey oldu. Bu durum beş-altı ay önceden belliydi. Hayatımın son dört yılı oldukça yoğun geçmişti. O kısa ayrılık beni dinlendirmek için ayarlandı. Çok da iyi oldu. Bir dezavantaj yaşamadım. Şarj olup geri döndüm.

Güven, Aslı ve Aslı’nın bebeğine sahip çıkacak mı? Yeni bölümlerde Güven’i neler bekliyor?
- Güven’i yeni bir dönem bekliyor. Bu, Güven için ikinci bir hayat gibi. Yine Aslı ve dostları için gereken her şeyi yapmaya hazır. Her şeye rağmen Aslı’nın yanında olmak istiyor. Ancak Aslı’nın buna izin verip vermeyeceğini bilmiyor.

Güven, Aslı’ya duyduğu aşk yüzünden bambaşka bir adama dönüştü, neredeyse bütün hayatını değiştirdi. Siz, Güven’i dışarıdan nasıl görüyorsunuz? Sizinle benzer yanları var mı?
- Güven’le çok farklı yönlerimiz var. Güven’i, yaşadığı kültür ve geçmişi hem yalnızlığa hem de bencilliğe sürüklemişti. Karşılıksız sevgi ve sadakate inanmıyordu. Ta ki Aslı’yı tanıyana kadar... Aşkı, bir insanı kendinden çok sevebileceğini anladı. Güven hayatındaki en büyük boşluğu Aslı, Mine ve Deniz’le doldurdu. Kendini ilk defa güvende hissetti. Aşık oldu. Çok tutkulu birisi... Bazen beni yoruyor. (Gülüyor)


HÜRRİYET

2

Haberin Devamı