Osman Şenher Kavga zamanı mı?
HABERİ PAYLAŞ

Kavga zamanı mı?

Adnan Polat’tan sonra başkanlığa Ünal Aysal gelince Galatasaraylılar’ın çoğu “Kötü günler geride kaldı. Güçlü, harika bir başkanımız var” diye düşünmeye başlamıştı. Ama maalesef bazen evdeki hesap çarşıya uymaz. Galatasaray’da son yaşananlara bir bakalım... İlk sorun, meşhur Madrid çıkarmasında! oldu. Atletico Madrid, “Forlan, Reyes ve Ujfalusi’yi size satabiliriz” dedi.

[[HAFTAYA]]

Daha sonra Forlan ve Reyes’i geri çekip 33 yaşındaki Ujfalusi’yi verdi. Madrid’e gidiş-geliş, 3 futbolcudan birinin alınışı, sonrasında Ünal Aysal’ın yaptığı açıklamalar rezaletti. İkinci sorun Florya’da Ujfalusi için yapılan imza töreninde yaşandı, yönetici Ali Dürüst isyan etti. Dürüst, “Bir süre bekleyelim belki Forlan’ı da alırız ikisine imza töreni yaptırırız” dedi.

Haberin Devamı

Ancak Sportif Koordinatör Bülent Tulun “Beklemeye gerek yok” deyip Ujfalusi’ye imza attırdı. İmza attırılırken bu futbolcunun üzerindeki formanın eski sponsorun reklamını taşıdığı vurgulanıp bağırış çağırış yaşandı. Daha ilk transfer herakatı ve sonrasında sorunlar çıkınca bu kez Fatih Terim isyan edip, “Florya’da tek yetkili ben olurum. Sportif direktör istemiyorum” diyerek ortamı daha da gerdi. Halbuki Terim’in Galatasaray’a gelmesini en çok isteyenlerin başında Bülent Tulun geliyordu.

Bir de Terim’in Elmander ve Usfaluji’yi istemediği konusu var. Aldığım bilgilere göre Bülent Tulun, Fatih Terim’in onayıyla bu iki transfer için uğraştı. Galatasaray’ı karıştırmak isteyenler Fatih Terim’e, Bülent Tulun hakkında yanlış bilgiler verdi ve bu noktaya gelindi. Bülent Tulun bugün ya da yarın Florya’dan ayrılacak. Ancak Galatasaray’dan ayrılmıyor ve görevine devam edecek. Peki bu sağlıklı olacak mı? Bana göre kesinlikle hayır. İleride bu konuda mutlaka yine sorun yaşanacak.

Bir başka büyük sorun, bazı yöneticilerin birbirlerini sevmemesi. Bu sevgisizlik aşılmadığı müddetçe de sorunlar bir yerlerden patlak verecek. Şu an için dışarıdan bakıldığında Galatasaray’ın görüntüsü çok kötü. İpler Başkan Ünal Aysal’ın elinden kaçmış gibi görünüyor. Eski başkan Adnan Polat’ın gazetelere “Bu yönetimin 3 ay dayanması zor. Aralarında sorun var” demesi korkarım gerçek olacak. Böyle bir durumda da Galatasaray çok büyük yara alır. Bu yüzden yöneticiler birbirlerini sevmese de dışarıya karşı birlik beraberlik mesajları verilmeli. Fatih Terim’in istediği transferler de bir an önce yapılmalı. Camia, sorun, kavga değil icraat bekliyor.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder