Türkiye (Son Dakika) Kavgadan kaçtı pompalıyla vuruldu

Kavgadan kaçtı pompalıyla vuruldu

Paylaş
Kavgadan kaçtı pompalıyla vuruldu

Bolu'da, tartıştığı kişilerden kaçmaya çalışan Ahmet İlhan, pompalı tüfekle arkasından açılan ateşle vuruldu

Olay, saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Kız arkadaşıyla birlikte evine giden Ahmet İlhan, yolda daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen kişilerle karşılaştı.

Haberin Devamı

Araçlarından inen kişiler ile Ahmet İlhan arasında tartışma çıktı. Ahmet İlhan, tartışmanın büyümesi üzerine kaçmaya başladı. Bu sırada kimliği tespit edilemeyen bir kişi, otomobilden aldığı pompalı tüfekle Ahmet İlhan’ın 4 el ateş açtı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan Ahmet İlhan yere yığıldı. Saçmalar yol kenarında bulunan bir otomobile de isabet ederken, kaporta saçma delikleriyle kaplandı.

Olayı gören vatandaşlar polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırganlar iki otomobille kaçtı. İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınan Ahmet İlhan’ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, plakası belirlenen iki araçla kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberin Devamı

DHA