Gündem Kavgayı önlemeye çalışan polise tokat atılmasıyla ilgili açıklama

Kavgayı önlemeye çalışan polise tokat atılmasıyla ilgili açıklama

Paylaş
Kavgayı önlemeye çalışan polise tokat atılmasıyla ilgili açıklama

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen trafik kazasından sonra çıkan tartışmada bir kişi polis memuruna tokat atmıştı. Görüntülerin ve haberlerin ardından konuyla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğünden açıklama geldi

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 12 Haziran'da Gölbaşı ilçesindeki trafik kazasından sonra çıkan tartışmada bir polis memuruna tokat atılmasının görüntülerinin yer aldığı video ve haberlerin bazı basın yayın kuruluşlarınca olay 17 Haziran'da gerçekleşmiş gibi gündeme getirildiği belirtildi.

Haberin Devamı

Görüntülerin 12 Haziran'da saat 17.50'de Gölbaşı İlçesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde iş makinesinin EGO otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazaya ait olduğu belirtilen açıklamada, tarafların kaza ile ilgili ekip talep ettiği, bunun üzerine polis memurları İ.H.U. ve O.T.B'nin olay yerine intikal ettiği kaydedildi.

POLİSİN DARP EDİLDİĞİ VE YARALANDIĞI BİLGİSİNE YER VERİLDİ

Kazaya karışan şahıslardan talep edilen kimliklerini ibraz etmemeleri nedeniyle tartışma çıktığı ifade edilen açıklamada, bir polisin darp edildiği ve yaralandığı bilgisine yer verildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Açıklamada, şunlar aktarıldı:

"Olayla ilgili şüpheli şahıslar gözaltına alınarak Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldükten sonra ifadeleri alınıp serbest bırakılmıştır. Şahıslar hakkında ayrıca savcılık tarafından görevli memura mukavemet ve kasten yaralama suçundan soruşturma başlatılmıştır."

Haberin Devamı